Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben? A barátnőm egy mobiltelefon (! ) miatt szégyell velem mutatkozni
Azt írta nekem a barátnőm, hogy már ideje lenne egy normális telefont vennem, mert ő érzi lassan kínosan magát amiatt, amilyen a mostanim. ( [link]
Szerinte a telefonomtól csórónak tűnök az ismerősei előtt, és azt mondta, elő se vegyem többet ezt a vackot, ha vele vagyok. Arra a kérdésemre, hogy miért lett hirtelen olyan fontos neki a telefonom, és az első randinál miért nem érdekelte, valamint miért szükséges új telefon ahhoz, hogy ne tűnjek csórónak, annyit mondott, hogy ne tereljek.
"Egyébként pedig a teló valamilyen szinten státusszimbólum, főleg a mai fiatalok szemében. Ha még neki nem is fontosak az anyagiak, tudja, hogy másoknak igen, és égés a telód."
És képes mások véleményét előtérbe helyezni, ha rólam van szó. Ez aztán a párkapcsolat. Nem túlzok, erősen gondolkodom azon, hogy szakítsunk.
Voltak olyan főnökeim akiknek tök alap 10.000ft-os telefonjuk volt, közben meg új vagy pár éves autóval jártak, szép házban éltek...
Nekem egy ősrégi Nokiám van pedig lenne pénzem egy ájfonra is.
Az ilyennel nem szabad foglalkozni.
(Engem valaki azért dobott, mert nem volt elég jó a facebook profilképem... )
Szakíts vele vegyél egy új telefont és arról hívd fel :'D
amúgy ne tétovázz ...szakíts vele ez azért nagyon gázos szitu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!