Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben? A barátnőm egy mobiltelefon (! ) miatt szégyell velem mutatkozni

Figyelt kérdés

Azt írta nekem a barátnőm, hogy már ideje lenne egy normális telefont vennem, mert ő érzi lassan kínosan magát amiatt, amilyen a mostanim. ( [link]

Szerinte a telefonomtól csórónak tűnök az ismerősei előtt, és azt mondta, elő se vegyem többet ezt a vackot, ha vele vagyok. Arra a kérdésemre, hogy miért lett hirtelen olyan fontos neki a telefonom, és az első randinál miért nem érdekelte, valamint miért szükséges új telefon ahhoz, hogy ne tűnjek csórónak, annyit mondott, hogy ne tereljek.

2015. ápr. 21. 21:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
87%

Én már ott tartok, hogy kijelentettem, hogy nekem ilyen lesz, annyi drágább telefonom tönkrement:D No és akkor mi van? Ha a párom ezt megjegyezné akkor szerintem lefagynék. Ma már ebben mérik a csóróságot, menőséget? Nem is értem. A telefon eredetileg telefonálásra találták fel, arra a célra meg nem megfelel?! DE.:) Nem beszélve arról, hogy nem csap szét az ideg ha lassú, lefagy, nem törik ripityára ha esik fél métert és még sorolhatnám.

Jaa, és nem terelted a témát, ahogy azt a barátnőd állította.

18/L

2015. ápr. 21. 22:14
 32/38 anonim ***** válasza:
92%
Rettenetesen elszomorít, hogy vannak ilyen emberek. Itt azt értem, hogy a telefon ára, és modernsége számít menőnek. Bevallom, nekem is egy ősrégi nokia telefonom van, hívásra, sms küldésre tökéletes. Én a helyedben otthagynám. 22\L
2015. ápr. 21. 22:15
 33/38 anonim ***** válasza:
Nem semmi mik vannak.
2015. ápr. 21. 22:28
 34/38 anonim ***** válasza:

:DDDDDD

nekem ennél is szarabb telefonom van. a barátomnak is.

2015. ápr. 22. 00:12
 35/38 Költőnő? ***** válasza:
úristen. Én pl imádom a kütyüket, de nem mert menő, hanem mert kocka vagyok:D Az uramnak is ezer éves Nokiája van, pont telibekakilom XD
2015. ápr. 22. 06:23
 36/38 anonim ***** válasza:
Hát kérdező őszinte részvétem emiatt. Én kerek-perec megmondanám neki, hogy ilyen hülyeségekkel ne foglalkozzon. Majd veszel magadnak akkor telefont, amikor te akarsz. :D
2015. ápr. 22. 07:59
 37/38 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, ő is csak státuszt szimbólumnak tart maga mellett...lépj le gyorsan.
2015. ápr. 22. 08:42
 38/38 anonim válasza:
Figyu, újíts be egy 3310 el :D Lagg mentesen megy rajta a snake :D Megy a hívás és az sms, használhatod mjölnirnek + ha leejted nem törik el max beszakad alattad a föld :P És mostanság minden raj csávó ilyet használ :DDD
2015. ápr. 22. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!