Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben? A barátnőm egy mobiltelefon (! ) miatt szégyell velem mutatkozni
Azt írta nekem a barátnőm, hogy már ideje lenne egy normális telefont vennem, mert ő érzi lassan kínosan magát amiatt, amilyen a mostanim. ( [link]
Szerinte a telefonomtól csórónak tűnök az ismerősei előtt, és azt mondta, elő se vegyem többet ezt a vackot, ha vele vagyok. Arra a kérdésemre, hogy miért lett hirtelen olyan fontos neki a telefonom, és az első randinál miért nem érdekelte, valamint miért szükséges új telefon ahhoz, hogy ne tűnjek csórónak, annyit mondott, hogy ne tereljek.
Én már ott tartok, hogy kijelentettem, hogy nekem ilyen lesz, annyi drágább telefonom tönkrement:D No és akkor mi van? Ha a párom ezt megjegyezné akkor szerintem lefagynék. Ma már ebben mérik a csóróságot, menőséget? Nem is értem. A telefon eredetileg telefonálásra találták fel, arra a célra meg nem megfelel?! DE.:) Nem beszélve arról, hogy nem csap szét az ideg ha lassú, lefagy, nem törik ripityára ha esik fél métert és még sorolhatnám.
Jaa, és nem terelted a témát, ahogy azt a barátnőd állította.
18/L
:DDDDDD
nekem ennél is szarabb telefonom van. a barátomnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!