Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megadjam a számom egy srácnak...

Megadjam a számom egy srácnak (32 éves), akit nem ismerek, csak a facebookon chatelünk?

Figyelt kérdés
Eddig normálisnak tűnik, de csak egy napja beszélünk. A barátnőm, akinél letudnám informálni, nem veszi fel a telefont. 21/L

2014. júl. 27. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne. Pont.

Eleve csak kamatyolni akar. És igen, ez 100%.

2014. júl. 27. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Add meg,most mi van abban? Hihetetlen h az itteni emberek már egy szám megadástól is félnek.. nagyon szánalmas ennek az országnak a lakosságának jórésze..
2014. júl. 27. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért ne adnád meg?? Nekem is volt hogy fb-on ismertem meg, szám csere után beszélgettünk sokat, találkoztunk és na bumm. Mi ebbe a furcsa?
2014. júl. 27. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

Kettes egy 32 éves lúzer aki facebookon csajozik.

Ide érzem a bűzét.

2014. júl. 27. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:
hát nem tudom.. én ezért nem szoktam ilyenket mondani,mert -bár tényleg nem ez a jellemző- de ismertem már emg itt nagyon értelmes lányokat, az egyikkel már fél éve beszélünk egymással pl. , és magamat se tartom szánalmas lúzernek ,de mégis szoktam itt ismerkedni. Kérdezőnek: egy szám megadásában semmi nincs,legelább rögtön levágod h miylen,egy telfonos beszélgetésből sok midne kiderül,akár 5 mp alatt is..
2014. júl. 27. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Én azért egy nap után még biztos nem adnám meg. Előbb inkább skypeolnék...
2014. júl. 27. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Add meg inkább nekem:D
2014. júl. 27. 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:
a mai világban megadnám, most már van blokkoló a telókon, le tudod tiltani, amikor majd zaklat (mert fog).:)
2014. júl. 27. 16:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Eddig én is úgy gondoltam, hogy egy szám megadásában nincs semmi, de régebben volt rossz tapasztalatom. Aztán mostanában nem is nagyon cseréltem telefonszámot senkivel, ezért érdekelt, hogy mások mit gondolnak erről. Köszönöm a gyors válaszokat!
2014. júl. 27. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!