Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja járunk a barátommal, és amikor facebookon chatelünk van hogy 1 óráig nem írunk egymásnak semmit, egyszerűen nem ír semmit. Miért?
Ó, mi 2 éve vagyunk együtt, és mindig így chatelünk. :) Hetente 1-2-szer tudunk találkozni, a fennmaradó időben neten tartjuk a kapcsolatot. Ha gépnél vagyunk, be vagyunk jelentkezve chaten, és ha éppen kedvünk van írni a másiknak, akkor írunk. De ez lehet csak 5 perc is, aztán szünet, mert éppen más dolgunk van, csak a chatet otthagyjuk, aztán ha valakinek megint eszébe jut valaki, akkor megint ír. :)
Van, hogy 3 órát megállás nélkül végigchatelünk, de olyan is van, hogy egész nap be vagyunk jelentkezve, aztán írunk összesen 5 mondatot, többórás szünetekkel. Szerintem nem kell ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani.
Melyik kisujjunkból szopjuk ki a kettő közül,nem látunk bele a barátod fejébe!
Amúgy élőben is szoktatok találkozni?
Ez inkább olyan,mint egy tipikus Facebook kapcsolat,érts úgy:Semmilyen!
Én az élőben beszélgetés pártját fogom.A barátod nem tudom melyiket ezt neked kell tudnod. :) (Pont ezért szoktam le arról h ráírjak valakire fb-n. És mint tudjuk már csajozni a facebook-on "menő". Bár-e nélkül is megy de az eddigi b.nőim meg igényelték és gondolom fogják is ... ezt csak megjegyeztem :) )
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!