Ha a mobiltelefon a zsebedben van, tényleg csökkenti a nemzőképességet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 21:10
1/6 anonim válasza:
Ha a farkad a mikroba tennéd utána felállna?
Szerintem kb ugyanennyire tesz jót ha mindig a zsebedbe van, nekem legalább is szokott fura érzésem lenni. Persze nem halálos, de mondjuk 20 évvel, és 50000 sms-el később ami mind átment a heréiden, már lehet gáz lesz :D
2/6 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D
2010. dec. 25. 21:15
3/6 anonim válasza:
Védekezésnek ne használd, arra semmiképpen sem alkalmas.
4/6 anonim válasza:
Ez főként régről maradt meg amikor a még éppenhogy nem téglafonok ám jóval erősebben sugároztak mint a mai telefonok.
5/6 anonim válasza:
Ez csak majd csak később derül ki, mert mi vagyunk az első generáció, akinél mobiltelefon van.
Hogy nem tesz jót az tuti.
De sztem nem valószínű, hogy azért nem lesz gyereked, mert mobil van a zsebedben.
6/6 anonim válasza:
ennyi sületlenséget... a mi biológia tanárunk azzal indokolta azt az állítást, hogy egészségtelen a mobiltelefon zsebben való tartása, hogy nagyobb esély lesz a rák kialakulására. az sem egészséges, ha a fejed mellett tartod a telefonod, vagy stb.
egy nyolcadikos tanuló (: (y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!