Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 10 éves fiam megkért fogyjak...

10 éves fiam megkért fogyjak le, mert szégyell velem mutatkozni, nektek hogy esne?

Figyelt kérdés

20 éves korom körül jelentkezett hormonbetegségem, akkor pár hónap alatt 30 kg- ot híztam.

Mivel hormonproblémám miatt nem jártak sikerrel a lombikkezelések az örökbefogadás mellett döntöttünk.

Imádom a fiamat és nagyon rosszulesik, hogy szégyell engem.

2016. márc. 31. 09:47
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
38-as, a 32-es szerintem egy másik válaszolónak írt.
2016. márc. 31. 11:32
 42/53 anonim ***** válasza:
38: olvasd el a 30-as választ, utána kapcsolgassál csatornákat
2016. márc. 31. 11:33
 43/53 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező:

a hosszú, 33. és 34 válaszoló vagyok.

170 cm-nél a 72 kg NEM kórosan elhízott kategória!!!!

Itt valami gond van akkor nálad fejben, mert ez még a normális értéktartományban van (ok, egyéni, csontozati, izomzati stb. eltérések lehetnekm de szó nincs itt 30 kg túlsúlytól- nem is értelek!)

A számított BMI-d 24,8 az előbb linkelt honlap szerint, a számodra ajánlott testsúlytartomány KÍVÁNATOS SZÉLSŐÉRTÉKEI:

53-72 KG KÖZÖTT

Magyarul: az ideális testúlyod felső határán vagy, semmiképpen sem kórosan elhízott- ebből mégis hová szeretnél 30 kg-ot fogyni???

Úristen.

Tényleg ajánlom a szakembereket:

- háziorvost, aki eldönti, hogy az alkati (csont, izomzat, bőr stb.) alapján neked kell-e egyáltalán és mennyit fogyni

- pszichológust, mert itt nagy gondok vannak önbecsüléssel, reális énképpel- és nem megbántani szeretnélek, de gubanc van a realitásérzékeddel, de a jó hír az, hogy ezt helyre lehet zökkenteni.

Mondok még valamit, csak hogy megerősítselek.

Én 173 cm magas vagyok (kb. mint te).

Jelenleg 68 kg vagyok. (kb. mint te)

BMI-m 22,7. Ideális középértéke az egészséges kategóriának.

A háziorvosom, a dietetikus és a személyi edző is EGYETÉRT abban, hogy most pont jó a súlyom, nem ajánlanak már további fogyást!

(történethez hozzá tartozik a nagymértékű fogyás következtében rajtam lévő sok bőr, korrekciós plasztikai műtétre készülök hamarosan)

A mindennapokban: jellemzően 38-as konfekcióméretű (angol számozás szerint ha jobban ismered: 10-es) ruhát hordok.

NEM vagyok kövér természetesen.

2016. márc. 31. 11:36
 44/53 anonim ***** válasza:
91%
30-as vagyok. Miért kéne attól félnem, hogy nem lesz egészséges? Minden UH-n rendben találtak mindent, és ha elkezdenék aggódni minden miatt ami gondot okozhat, akkor azzal többet ártanék a babának. Nem értem neked miért baj, hogy én szépen szeretnék kinézni szülés után. Ha téged nem érdekel hogy te hogyan nézel ki, az a te dolgod, de én nem ilyen vagyok, és nem hiszem, hogy emiatt én "szélsőséges" lennék.
2016. márc. 31. 11:37
 45/53 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod. Nem híztam el terhesen se meg azóta se, de nem is aggódom a súlyom miatt, pont ezért. A gyereke miatt viszont mindig aggódik egy anya... amíg él.
2016. márc. 31. 11:42
 46/53 anonim ***** válasza:
23%
.
2016. márc. 31. 12:59
 47/53 anonim ***** válasza:
Ez biztos, hogy senkinek nem esik jól. De annak örülnék, hogy a gyerek még őszinte velem és elmondja, ha neki valami kellemetlen. Nem akart ő megbántani, csak szeretné, ha szebb lennél. Valahol igaza van, csak ő még egy gyerek, nem tud úgy fogalmazni, ahogy kellene.
2016. márc. 31. 14:42
 48/53 anonim ***** válasza:

Jaj, kérdező, most olvastam a kommentedet, te nem vagy kövér. A fiad most kezd kamaszodni, biztos látott néhány bombázó anyukát, ennyi. Ne keseredj el, tényleg azt akarja, hogy te legyél a legszebb. Valahogy próbáld elmagyarázni neki, hogy nem vagyunk egyformák, és dolgozol a dolgon. De ha valaki nem olyan alkat, nem lesz Angelina Jolie. :)

És nyugodj meg, normális a súlyod.

2016. márc. 31. 14:55
 49/53 anonim ***** válasza:
67%
12 éves fiamnak én vagyok a legszebb ,én megkérdezném a fiadat hogy ki mondta hogy te kövér vagy .és közöld vele hogy te igy vagy jó és kész hülyékre meg ne hallgason .
2016. márc. 31. 19:08
 50/53 anonim ***** válasza:

Nekem anya-apa durván elhízott volt.

És igen, szégyelltem, mert sokat piszkáltak vele. :(

Szerintem őszintén mondd el neki a betegséged, stb...

2016. ápr. 1. 08:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!