Normális, hogy az alábbi indok miatt nem szeretnék gyereket vállalni?
Nem provokáció, és a "gyenge kifogás" és "nevelés kérdése" hozzászólásokat kerüljük el.
Rólam tudni kell, hogy mogyoróallergiás (mogyoró, dió, pisztácia, mandula, stb..) vagyok, és anafilaxiás sokkom is volt már, és nem csak akkor vagyok rosszul, mikor megeszem, hanem mikor megszagolom, szóval már akkor fulladok.
És ugye nem tudnám elkerülni, hogy a gyerek egyen nutellát, vagy egy kinder buenót, vagy marcipánt, illetve ehhez hasonló termékeket, én meg nem szeretném az életemet veszélybe sodorni miatta.
Szóval úgy döntöttem, hogy nekem nem kell gyerek, a családom ellenzi, hogy úgyis felfogja, megérti, mondjuk kötve hiszem, hogy oviban/suliban nem eszik, vagy 18 éves koráig kibírja mogyoró nélkül.
Mindenki ellenem van, saját családom, de még anyósék is, a férjem támogat, megvagyunk gyerek nélkül.
Ti ezesetben mit csinálnátok, ha mindig ezzel nyaggatnának titeket?
Ne haragudj, de ha ennyire allergiás vagy a minimum, hogy legyen nálad injekció! Nekem is van :)
Ha nem akarsz gyereket ne keress megerősítést ezzel a szöveggel,mert elég gyengus!
Mondd,hogy nem lesz és kész! Ennyit csinálnék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!