Veszélyeztetett terhes vagyok, kirugtak a munkahelyemről tp. Alatt mit tegyek? Többi lent
Levèlben kaptam a felmondàsomról a papírokat,jelentkeztem munkaügyi hivatalban ahol regisztráltak ès 60napig ellàtàst(pénzt)kapok ami mèg ugye tart!
Ma voltam a körzetes terhesgondozàson ultrahangon ahol közöltèk hogy nincs TB ellàtàsom... ez most hogyan lehet?a munkaügyi hivatal a napi béremből nem fizeti a tb.-et?erről senki semmit nem szólt èn ugy tudtam hogy ebből az is fizetve van a papírjaimon a brutto napi bérem szerepel!akinèl voltam ki is hangsúlyozta hogy ez bruttó ebből levonàsra kerül de akkor micsoda?!kérdem én?!
Terhesség alatt nem lehet felmondani, fordulj a munkaügyi bírósághoz - a bíróságokon az ingyenet tanácsadáson segítenek a beadványt megírni.
Nemcsak hogy vissza kell venniük, de még elég masszív büntetést is kell fizetniük.
Sajnos 8hónap próbaidő alatt mindkèt fèl felmondhat,elbocsàjthat...dolgoztam volna de vérzés volt igy az orvosom azonnal tp.re vett..
Igen az összes papírom kézhezkapàsàtól màsnap màr mentem jelenkeztem a hivatalban ahol megítélték az ellàtàst.. azért állok értetlenül hogy ez most hogy?!holnap tudok csak bemenni ma nincs ügyfèlfogadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!