Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan, mennyi idő alatt...

Hogyan, mennyi idő alatt tudtatok lefogyni szülés után?

Figyelt kérdés
Étkezés, mozgás, leadott kilók száma is érdekel.
2016. aug. 7. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:

2 honapos korara visszament teljesen a hasam, akkor meghiztam 2 het alatt undoritoan, mert egy idore nagyon stresszes lett az eletunk penzugyileg, es ossze-vissza ettunk, de csak egy rovid periodus volt szerencsere. Vegleges formamat 5 honapos korara nyertem el.

56kg-val estem teherbe, 14-et hiztam, 56 vagyok ismet. Nem sportolok (vagyis sokat setalok vele, ha az szamit), es nem dietazom, de nem is eszem ossze-vissza mindent.:)

2016. aug. 7. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Elsővel 6, másodikkal 9 kilòt hìztam, szülés utàn 1 és 1,5 hònappal voltam ismét annyi mint a terhességek előtt.

0 mozgàssal és pocsék hol eszem hol nem: teljesen egészségtelen étkezés mellett

2016. aug. 7. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
+12 kgal jottem ki a korhazbol. a 6. hettol kezdtem tornazni, eloszor csak 5 percet minden masnap, aztan hetrol hetre noveltem az adagot mig beallt a minden masnap 30 perc torna...dietazni nem dietaztam mert szoptattam. 1 eves koraig minden lement.
2016. aug. 8. 06:54
 4/7 anonim ***** válasza:

14,5 kilót hiztam, ebből 8 maradt. Hordozom a lányom, és minden nap sétáltunk így, jártam heti 1x tornazni, és otthon hulahoppoztam. 5 hónapos volt a kisasszony, megindult lefele a túlsúly, szépen fél kilónként lefogytam 48 kilóra, mire 9 hónapos lett. Most már csak a hasammal vagyok elégedetlen, ott még maradt némi zsír, de dolgozom rajta.

Fogyózni nem fogyóztam, mert szoptattam/szoptatok.

2016. aug. 8. 07:33
 5/7 anonim ***** válasza:

11 kilót híztam és csak 7 jött le a szüléssel, a maradék rajtam maradt még a baba fél éves korában is, sőt, még híztam kettőt. A terhességem alatti törekvés az egészséges étrend felé nagyjából semmivé vált ahogy nem tudtam szoptatni, mozogni sem mozogtam.

Majd megbosszulta az egészségem ezt az egészet ismét odafigyeltem mit eszek és muszáj voltam mozogni (túlzásba se viszem, heti 3x úszni megyek) és meg is indult lefelé a mérleg. 61 kilóval estem teherbe, 72-el mentem szülni, 67 voltam tavasszal és most vagyok 60 kg, 10 hónapja szültem.

2016. aug. 8. 07:50
 6/7 anonim ***** válasza:

6,5 kilót híztam az elsővel, a kórházból az eredeti súlyommal jöttem haza (55 kg)

A másodiknál is ennyi a kiinduló súlyom, a hízás üteme is kb hasonló 5 kiló van rajtam így a 32. héten....

2016. aug. 8. 09:36
 7/7 anonim ***** válasza:

8 kilót híztam, de ebben benne volt a gyerek is. Nettóban kb 5 kilót. Állandóan szopik a kislányom (ma 5 hónapos), már 4 kilóval könnyebb vagyok, mint teherbe esésemkor :)

72 kg-val estem teherbe, most 68 vagyok.

2016. aug. 8. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!