Szülés után aki nem tudott szoptatni, mennyi időbe tellett lefogyni?
Figyelt kérdés
Lement magától a plusz kiló vagy tennetek kellett érte?
( mennyit hiztatok terhesség alatt? )
2014. nov. 21. 14:54
1/13 anonim válasza:
kb. 9 hónap alatt ment le, néha tornáztam. Plusz utána következő évben még 7 kilóval lettem könnyebb. 12 kg-ot híztam terhesség alatt.
2/13 anonim válasza:
12 kilót híztam, 1 hónapig engedtek szoptatni, aztán a fiam eü. problémája miatt nem. kb 1 hónap alatt minden lement, bár a stressz is sokat hozzátett. 3 kg volt egyébként rajtam szülés után az eredetihez képest.
3/13 anonim válasza:
12kg-ot híztam, mindet otthagytam a kórházban, nagy része víz volt. Nem szülés után, hanem előtte figyeltem nagyon, inzulinrezisztenciám van, a terhesség előtt 28 kg-ot fogytam, és elértem az álomalakot. Így amikor várandós lettem, dietetikus segítségét kértem egy olyan étrendhez, amivel nem fogok sokat hízni, be is jött.
4/13 anonim válasza:
(Persze az étrend a baba szükségleteit is figyelembe vett, még mielőtt valaki azt hiszi, hogy éheztem. :))
5/13 A kérdező kommentje:
Még kb 2 hetem van a végéig,eddig 9 kilót híztam.Vizesedni nem vizesedek sehol,legalább is én nem veszem észre.Szóval biztos marad rajtam pár kilò szülés után,nem sok,de maradni fog.Meg még van időm hízni is par kilót.Szoptatni sajnos nem fogok tudni,ezt már előre tudom...Hallottam h szoptatás alatt csak ugy "peregnek" le a kilók,kiváncsi voltam mi van akkor ha nem szoptatunk.
2014. nov. 21. 15:07
6/13 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül igaz, nekem számtalan barátnőm szoptatás alatt hízott sokat.
7/13 anonim válasza:
Miért gondolod,h nem fogsz tudni szoptatni? Szerintem aki nem szoptat annak könnyebb visszafogyni, fogyózhat, tornázhat.
8/13 A kérdező kommentje:
Mert a mellemben nem fejlődtek ki a mirigyek ahogy kellett,becsomósodtak ezért ki kellett tisztitani es implantal betölteni a helyet,szóval lehetetlen a tejtermelés...
2014. nov. 21. 15:27
9/13 anonim válasza:
Első gyermekmnél 18kilót híztam bár ennek jórésze víz volt, szoptatni 1 hónapig tudtak,maj 5 hónapig fejtem, ,szülés után 2-3hónapal már ugyanannyi kiló voltam,mint teherbeeséskor. Második gyermekemnél 9kilót híztam,szülés után pár héttel már kevesebb voltam mint teherbeséskor,4hónapig szoptattam,majd még 6hónapig fejtem. 3 barátnőm van akik szoptattattak de mindegyikük hízott.
10/13 anonim válasza:
Szia! Én igaz még szoptatom a kislányom, aki most 11 hónapos, és a terhesség kezdeti súlyomhoz képest, most 10 kilóval vagyok könnyebb. Sztem ez genetika, mert ő már a harmadik kicsim és mind háromnál így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!