Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék gyorsan lefogyni...

Hogyan tudnék gyorsan lefogyni szülés után?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam jól a börömben.Nem vagyok annyirra túlsúlyos, de 4-5 kg-tól jó lenne megszabadulni.Melyik a legjobb módszer erre?Nem szem édességet, kevés krumpit, tésztát eszem,kenyeret csak teljes kiörlésüt, többször eszem egy nap, sok vizet iszom, probálok, (ha csak heti 2x is) tornázni 45 perceket, de mégsem mennek le rólam a kilók. Olyan ötleteket várok, amik egy 8 hónapos, gyesen lévő anyukának jó.(nem vehetek 500 ft-.os tésztát, kenyeret, és nem tudom senkire rábízni amig elmennék konditerembe, amit nem is engedhetek meg magamnak)Előre is köszönöm a válaszotokat.:)

2015. ápr. 7. 14:49
 1/3 A kérdező kommentje:

Megjegyzés: 8hónapos gyerek.

Plussz a hajhullásra van valami magyarázat?

2015. ápr. 7. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Én minden nap tornáztam kb. fél órát. S ez bevált. Ha tényleg minden nap mozogsz, és figyelsz arra, hogy ne egyél zsíros ételeket, akkor ez hatékony lehet.

Én 3-4 hónap alatt megszabadultam 4 kilótól. A neten kerestem rövidebb tornákat, és azokra mozogtam minden este, amikor lányom elaludt.

2015. ápr. 7. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem a zsíros ételell van a gond hanem amit hozzá eszel szénhidrát!! Fehér cukor liszt tészták burgonya rízs ezekre kell odafigyelni.. a rejtett cukokra stb.. aztán a torna..
2015. ápr. 7. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!