Szülés után lefogyni hogyan?
Csak, ha már nem szoptatsz!!
Heti 5x (amikor a baba alszik) aerobic Norbival/Rékával/BAlexandrával stb... Mindez legyen legalább 45 perc.
Táplálkozásra odafigyelni: reggelire teljeskiörlésű kenyér felvágottal, sajttal, zöldséggel. Tízóraira gyümölcs/cerbona szelet, banánturmix. Ebéd bármi, vacsora csak könnyű! Pl. Pároltzöldség fehérhússal, friss zöldsaláta többféle fűszerrel, mozarellával. Utána semmi nasi, max. 2 szelet ham-let, vagy 1 alma. Ja, uzsonnára egy joghurt. Éhezni nem szabad!! Ezzel néhány hónap alatt le fog menni a plusz súly és szép izmos leszel! Én jobban néztem ki 4 hónap edzés és diéta után, mint a terhességem előtt! Ha már meg vagy elégedve, akkor az edzések számát leviheted 2-3-ra. De érdemes a könnyű vacsit utána is betartani, mert a kalóriadús esti étkezéstől híztam általában. Na, meg a tv előtti nassolástól...
Aztán sok séta a babával, ha nagyobb lesz, akkor játszótér! Azt is nagyon jól fogyaszt! :)
Ügyesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!