Ugye nem csak én érzem magam egy hatalmas felfujt bálnának? Nem féltek h szülés utan nem tudtok lefogyni?
Szia,én is 14 kg-ot híztam,de én a hátamra és oldalra(Háj)!VAn egy kevés a combomon is,de az elenyésző!
10 hónapja szoptatok és nem hogy nem fogytam,sőt híztam is,pedig nem eszem sokat!
Kifulladok,ha a lépcsőn fel kell mennem!Utálom!
Most azt a taktikát vezettem be,hogy mindent kistányérról eszem,nincs repeta,és este 6 után sincs semmi!
Csokit imádom,de csak délelőtt ehetek!
Remélem nyárra apadnak a kilók,mert nem szeretnék bálna lenni!
Én nem tudom, miért mindenki a bálnát és a kövérséget, hízást, úgy maradást látja a terhességben. A terhesség ezzel jár, aki ezt nem vállalja, ne szüljön!
Engem nem érdekelt volna, ha 50 kgot is hízok, a terhesség ilyen, ezzel jár(persze kulturált keretek közt és nem elhanyagolva magam), majd utána lemegy, ha lemegy. Erre sem azt mondom, hogy nem teszek érte, de nem erőltetem. A baba a legfontosabb és a szoptatás, a fogyás másodlagos.
És az egészben a legfontosabb, hogy a férjem imád, a babát is, és úgy imád minket, ahogy vagyunk. Ha hízok, akkor is imád! Az elsővel csak 5 kg-ot híztam és utána még fogytam 4-et, sosem voltam olyan vékony. Most már 13 kg van rajtam, meg is jegyezte , hogy bálna hátam van, de így szeret! ÉS ha így szeretnek, hiába eszem magam rajta, csak depis leszek tőle, szóval nem foglalkozom vele. Majd ha az embernek visszaáll a saját napirendje, lemegy...Nagyobb bajom sose legyen az életben , mint pár kg felesleg
(teszem hozzá sosem voltam egy modellalkat, 158/65 vagyok...)
Nem tudom milyen alkat vagy (esetleg nézd meg anyukád és a nagymamáid, mert lehet, h valamelyikre hasonlítasz...), én speciell fogyok a szoptatástól, pedig azt és akkor eszem, amikor jól esik. Elsőmmel 18-at, másodikkal 15-öt híztam, most 5 hónapos a pici, kiindulási súlyomnál2-3-al vagyok több, szeretnék így maradni, mert amúgy is túl kevés voltam, bár erre nincs sok esélyem, mert az elsővel is addig fogytam, amíg napi 4 szopira le nem csökkent az adagja úgy 9-10 hósan...
De szerintem most ne ezzel foglalkozz, hanem örülj a babádnak!
Jó szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!