Hogy lehet, hogy van kismama akinek hatalmas pocija van? és vagyok én, akit megkérdeznek szülés előtt, hogy mit keresek itt a szülőszobán ilyen kis hassal?
Engem is agyalnak a szomszédok,hogy:
.hàt de hol a pocakod?
Pedig nagyon a vége felé tartok.
Engem nem zavarnak,amig tudom,a picimm jol van,és a doki szerint is normàlisan fejlödik.
Nem vagy egyedül.)
Nekem is kicsi volt a pocim!!Az én lányom 3050g-al született!Viszonylag keveset is híztam.Mindössze 14kg-ot!!Én amikor mentem be szülni egy kedves idős úr megkérdezte hogy:-Kisasszony,mikor lesz meg a baba?
Erre én:-Hát,szerintem még ma.Épp szülni indulok!!A bácsika csodálkozott hogy ekkorka hassal szülni!?Csak halkan hozzáfüzte:.Hát nem lesz egy óriásbébi!!Nem is lett!de legalább könnyebben szültem!:)
3hetes kicsilány anyukája!!
(Előző válaszolónak: nem a baba méretétől függ hogy mennyire könnyű a szülés,valamint nem is a csípő szélességétől. Van aki a nagy babát is hamar megszüli, ill, a picivel is megszenved.)
Kérdezőnek: Amíg a baba egészséges, nem a pocak mérete számít. Én örülnék, ha nekem pici hasam lenne majd, de ez ugye nem kívánságműsor, pedig jó lenne.
nővérek!!!
megérnek egy misét bar nagyon kedvesek :D
28,4 hetes vagyok, a parom allandoan húz,hogy három gyerek van a hasamban nem egy :)) tegnap nagyon gorcsoltem, bementem a korhazba, a nőgyógyász résznél egy kedves nover:
en: görcsölök nagyon húsz perce.
nővér: és volt menses kimaradás?
én: néhány, ugyanis februarban szülök...
nővér: ó, azt gondoltam, hogy olyan husi, mint én :D
szóval a nővérkék (bár lekopogom tok rendesek voltak) kicsit neha más világban élnek :D (amugy tényleg mindenki azt mondja, hogy óriási a hasam, nem értem, hogy nem vette eszre.
Szia!
Nekem se nagy a pocim, már lassan 36 hetesek leszünk, és csak 5-6 kilót híztam, pedig hajlamos vagyok a hízásra, nem is vagyok nádszálvékony, de azért dagi sem(szóval a hasamon felesleg azért nincs). Egy időben zavart, hogy mindenki azt mondta, hogy nincs is hasad, ma már azt mondom, legalább könnyebb cipelni:)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!