Ugye nem csak én érzem magam egy hatalmas felfujt bálnának? Nem féltek h szülés utan nem tudtok lefogyni?
Nyugi, szerintem sokan erezzuk igy.
En 2008 november vegen szultem az elso babankat, es a 38. hetben vagyok a masodikkal.
Alapvetoen vekony vagyok es magas, de az elso terhessegem alatt 25 kilot hiztam. Nem vizesedes volt, meg mittomen, hanem sok-sok haj is. Nem vedekezem: faltam rengeteget. Nah, a vegere tenyleg balnanak ereztem magam es az is voltam. Nehezkes, lusta, kicsit lihegos. Szules utan 14 kg maradt rajtam, pluszt jott fel harom, mert nem akart megindulni a tejem. Nem is indult meg, szules utan hat hettel fogyozni kezdtem. Rengeteget edzettem, a taplalkozasra odafigyeltem. Komoly munka volt benne, de a fiam negy honapos korara 27 kiloval voltam kevesebb, mint amikor szulni mentem. Sokat izmosodtam, joval csinosabb lettem, mint voltam. Hat honapos volt a fiam, amikor elkezdtunk dolgozni a kisteson, mert kis korkulonbseget akartunk, az elso honapban meg is fogan.
Most joval kevesebbet hizok: 13 kilonal jarok, ketlem, hogy a kovetkezo 1-2 hetben mar tul sok jonne fej. Tisztaban vagyok vele, hogy ez szep eredmeny az en kozel 180 centimhez kepest, alig marad majd valami rajtam szules utan, joval mozgekonyabb, fittem vagyok, mint az elso terhesseg alatt, csinosabb is es jobban is erzem magam, megis vannak pillanatok, amikor igy is balnakent latom magam vissza a tukorben.
Ki erti ezt? :-)
Nok vagyunk, nekunk semmi sem jo. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!