Mit gondoltok ezekről a lánynevekről?
Mindenképp picit "különlegesebb" nevet szeretnénk adni a pici lányunknak, mivel a vezetéknév nagyon gyakori, és nem akarjuk, hogy ő legyen a hatszázhatvanhatodik lány,aki ugyan azt a nevet kapja egy az egyben. Ha már a vez.nevünk ennyire gyakori,legalább a keresztneve legyen picit "egyedi,különleges".
Elina
Sztefani
Leila
Ha van még tippetek, szivesen fogadok minden ötletet :)
Az meg ne is irjon,aki azzal jön, hogy csakis ősmagyar nevet a gyereknek... Szép nevek az Erzsébet, Piroska, Rozália és társai, de nagymamáink korában volt menő,nem most. Mondjuk már a mai 20-30 évesek körében sincs belőlük szinte egy sem. Szerintem nincs abban semmi, ha kicsit "külföldiesen" hangzik a név.
Köszi szépen előre is az ÉRTELMES válaszokat. :)
A Szeréna név sem rossz mondjuk, most, ahogy igy izlelgetem..., de leirva nagyon nem tetszik. Mondjuk ez is olyan "szörnyű" leirva mint a Sztefani :D Inkább Serena, de az meg már nagyon nem illik a magyar vezetéknévhez.
Stefánia meg szörnyű! Egy középkorú pápaszemes apáca jut róla eszembe. Szerintem ritka csúnya egy név...
Minerva
Melinda
Zita
Rita
Pálma
Helga
Martina
Apollónia
Antónia
Izabella
Dalma
Elina a felsoroltak közül tetszik.
Esetleg Szelina, Eliza, Eleonóra, Lorina.
3 éves Stefániát ismerek, Stefinek hívják, kis szőke fürtös.
Valaki írta az Apollóniát, tesómat hívják így, nagyon szereti a nevét, Póli, vagy Polli a becézése.
Nekem tetszik még a Rebeka, Mirella, Olívia, Kamilla.
Egyik ismerősöm kislánya: Eliána. De az Elina is szép.
Sztefani szörnyű, Leila meg Star Wars Leila hercegnő jut róla eszembe.
Egy másik ismerősöm kislánya Doloresz. Nem kisebbségiek, + a szülők jogászok.
Ezek még: Sztella, Auróra, Arlett? De van még egy csomó különleges női név.
Utolsó, indulhatsz is a pics*ba a neveddel együtt! Képzeld, nem Lakatos a vezetéknevünk, és nem is tartozunk a "kisebbséghez". Te viszont oda tartozol az fix, mert agyilag nagyon le vagy maradva az átlagtól, ilyen idióta nem sok van, mint te.! Nem az én gyerekem a szegény, hanem majd a tiéd lesz az, ha neadjisten lesz, vagy már van. :( Foglalkozz a saját életeddel, ha van olyanod!
Szövegértelmezés egyes, irtam szépen h normális válaszokat várok... Ennyit rólad. Műveletlen, iskolázatlan, tapló vagy. Ja, és természetesen ment a pitos pacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!