Mit gondoltok ezekről a lánynevekről?
Mindenképp picit "különlegesebb" nevet szeretnénk adni a pici lányunknak, mivel a vezetéknév nagyon gyakori, és nem akarjuk, hogy ő legyen a hatszázhatvanhatodik lány,aki ugyan azt a nevet kapja egy az egyben. Ha már a vez.nevünk ennyire gyakori,legalább a keresztneve legyen picit "egyedi,különleges".
Elina
Sztefani
Leila
Ha van még tippetek, szivesen fogadok minden ötletet :)
Az meg ne is irjon,aki azzal jön, hogy csakis ősmagyar nevet a gyereknek... Szép nevek az Erzsébet, Piroska, Rozália és társai, de nagymamáink korában volt menő,nem most. Mondjuk már a mai 20-30 évesek körében sincs belőlük szinte egy sem. Szerintem nincs abban semmi, ha kicsit "külföldiesen" hangzik a név.
Köszi szépen előre is az ÉRTELMES válaszokat. :)
Bocs, elment..
Elina okés, Sztefani nagyon nem tetszik, helyette ajánlanám a Sztellát, vagy a Stefániát (Stefit) Leila nekem nagyon keleties.
Elina-elmegy,mondjuk meg tudnám szokni
Sztefani-Stephanie akart lenni?Könyörgöm,ne írj le magyarul egy angol nevet,mert borzalmasan hangzik
Leila-szép név
Az én tippjeim: Zoe,Norina,Kiara,Amarill,Elvira,Ramóna,Tirza,Zora,Ingrid,Panka,Szimóna,Diána,Fanni,Heléna,Hella
Rem. segítettem :)
Huh egyik se ezek közül.
Nekünk Lilien van,most Izabell lesz. Amúgy Emilia,Eliza,Auróra,Henrietta tetszenek. De pl párom exének a gyerekei Adriána meg Arlett. De ismerek Brigitte-t is.
Elina: ez tetszik a legjobban a nevek közül
Sztefani: ezt még leírni is szörnyű így...
Leila: nem tetszik
Amik nekem tetszenek: Hella, Hédi, Olívia, Mia, Sára, Emma, Léna, Zorka
Leila szép nagyon, Elina elmegy, de annyira nem tetszik, Sztafani szörnyű. Ahogy írta valaki, Sztella, Stefánia esetleg.
Nekem a Miléna, Heléna, Léna és Szeréna tetszenek.
Sztella és Zoé ami tetszik ezek közül amit leirtatok, de mindkettő van már a családban :( A többi nem tetszik...,és nem is igazán ritkák.
Sztefani pedig az MTA listáján is igy szerepel, tehát nem én irtam le ilyen "szörnyen". Remélem azért nem lettél rosszul a szörnyülködés közben :D
Mindenkinek ment a zöld kéz ;)
Jöhetnek még az ötletek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!