Mit gondoltok az Áron fiú-, a Zselyke és Elina lánynevekről?
Figyelt kérdés
Hogy tetszenek? Adnának a gyermeketeknek?2016. máj. 7. 12:25
1/30 anonim válasza:
Áron tetszik, Zselyke, Elina borzalmas. Nekem a Zselykéről a petrezselyem jut az eszembe.
3/30 A kérdező kommentje:
Adnátok*
Bocsánat 😄
2016. máj. 7. 12:32
4/30 anonim válasza:
A Zselyke nagyon tetszik
Az Áron elmegy
Az Elina egyáltalán nem tetszik
5/30 anonim válasza:
Áron tetszik, másik kettőt semmi pénzért nem adnám
6/30 anonim válasza:
Az en kislanyom Lina, ugyhogy tetszik, az Elina :) szerintem az Aron nev is szep, a Zselyke nekem szemely szerint nem tetszik :) de ezzel ne torodj, a te babad lesz, ugy nevezd el, ahogy neked tetszik :)
7/30 anonim válasza:
Áron és az Elina tetszik.
Az Elinát adnám is ha menne a vezetéknevünkhöz.
Zselykéről nekem is a petrezselyem jut eszembe.
8/30 anonim válasza:
Áron abszolút befutó(az első fiamat is így hívják),nekem-személy szerint-mindkét lánynév is tetszik.
9/30 anonim válasza:
Mindhárom szép név. Magyar nevet meg nem értem miért kell a magyarnak csúfolni.
10/30 anonim válasza:
Utolsó! Akkor gondolom azt az embert sem mosolygod meg kicsit sem (sőt, meg is dicséred, hogy milyen szép magyar neve van), aki Tasként, Taksonyként, Szütyellőként, Ünigeként mutatkozik be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!