Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Áron fiú-, a...

Mit gondoltok az Áron fiú-, a Zselyke és Elina lánynevekről?

Figyelt kérdés
Hogy tetszenek? Adnának a gyermeketeknek?

2016. máj. 7. 12:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%
Nekem tetszik a Zselyke :). De azért kétszer is meggondolnám, adom-e a gyerekemnek. Az Áron is jó, bár nem a kedvencem, de az Elina... Olyan, mintha egy Barbi-baba neve lenne.
2016. máj. 8. 17:40
 12/30 A kérdező kommentje:

Igen 😄

Az egyik Barbie mesében így hívják a lányt 😄

Igazából nem is tudtam, hogy anyakonyvezhető, ezért is kérdezem, hogy tetszik 😃

2016. máj. 8. 18:20
 13/30 anonim ***** válasza:
56%
Áron szép. Zselyka tragédia, nagyon kényeskedős és nagyon mű. Elina meg asse tudom mi. Ez egy név???
2016. máj. 10. 10:19
 14/30 anonim ***** válasza:
21%

Úgyis a gyereked rezgi át a saját nevét neked, szóval az lesz, amit ő akar, mégha itt lent utálni is fogja az adott nevet, mert annak a névnek a rezgésére van szüksége a fejlődéshez. Meg pl számmisztika alapján is, hogy milyen neve lesz neki, ott is számít kicsit.

Áron amúgy nem rossz név, sőt, szép is, de kicsit ilyen "kedvező áron" jut róla eszembe, ettől pl nem olyan jó, de attól még hangzásra szép, leírva nem olyan szép, de úgy is szép azért. Zselyke nagyon gagyi név szerintem, ilyen becézgetős, mintha nem vennéd komolyan a gyereked, de ha ezt a nevet akarja a gyerek, akkor úgyis ezt rezgi át neked, mostanában eléggé gyakori, felkapott név, úgyhogy mostanában sokmindenkinek van szüksége ennek a névnek a rezgésére. Elina szép név, csak kicsit idegenkedem még az új nevektől, de szép amúgy. Nekem amúgy A-val a 2. kedvenc nevem, szóval Alinaként. E-vel nem annyira szép, mint A-val, de jó úgy is. De amúgy szerintem egyiket sem adnám most így, meg vannak még kedvenc neveim, ha nagyon sok gyerekem lenne, ezek a nevek akkor jutnának eszembe, de jó nevek, nem botránkoznék meg rajta. Illetve hát már a Zselykéhez hozzászoktam, elfogadtam, hogy sokmindenki kapja ezt a nevet mostanában, úgyhogy beletörődtem, és most már nem zavar. Áron alapból sem zavart, csak egy picit az ár ragozott formája miatt; Elina meg olyan kis bájos, de felnőtt nőnek is simán elmegy, szóval jó:) Ja és megint bocsi, hogyha valakit megbántottam volna. Ja és az Áron tényleg főleg talán azért van hátrébb sorolva, mert az ár szó is beugrik a kapcsán, szóval ezért nem adnám, de amúgy hangzásra szép.

2016. máj. 10. 11:13
 15/30 anonim ***** válasza:
93%

:D :D :D a gyerek rezgi át a nevét :D :D :D

a nap kommentje entellektüell kategóriában

2016. máj. 10. 11:15
 16/30 anonim ***** válasza:
33%
Köszönöm:-) Amúgy komolyan hiszek benne.
2016. máj. 10. 11:55
 17/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! 😃

Egyelőre még nem tervezek gyereket, de ezeken a neveken gondolkodtam és érdekelt, hogy mások, mit gondolnak róla!

2016. máj. 10. 14:47
 18/30 anonim ***** válasza:
11%

Mai tucatnevek.

Az Elina meg elirásnak tűnik.

2016. máj. 11. 21:09
 19/30 anonim ***** válasza:
54%
Nem adnám egyiket sem, de vállalható nevek.
2016. máj. 12. 18:36
 20/30 anonim ***** válasza:
94%

Körülöttem konkrétan minden kisfiú Áron. Nem tudom, hogy én élek-e ilyen Áron-frekventált helyen, de 6-8 kisfiú van itt, akik nagyjából egyidősek (2 év körül vannak), és Áron a nevük.

A Zselyke gyönyörű erdélyi név volt, amíg szét nem használták. Errefelé ez is gyakori. Sajnos a híres ZselykeNatasa vagy NatasaZselyke miatt nálunk nem épp az értelmiségi réteg adja...

Elina nagyon szép. Nekem igazából mind nagyon tetszik, csak itt a környezetemben az első kettő a leggyakoribbak közé tartozik.

2016. jún. 1. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!