Férjem nem akarja kifizetni a szülési pénzt az orvosnak?
Röviden: du.5 kor elfolyt a magzatvizem, kórházban ígérgették hogy másnap hajnal 5re bejön a doki, és elindítja a szülést. Aznap amúgyis dolgozott, reggel fél8 tól, de még így is késve érkezett a munkahelyére, 8 után. Délben megszültem végül, de akkor már nagyon kialavatlan vtam. Férjem szerint ezért nem ad ki 120ezer ft-ot, munkaideje alatt szültem és nem jött be időben sem.
Mit tennétek?
Kérdező! Megkérdezhetem, hogy hol szültél, s kinél?
Na nem ennyire vészes a sztorim de nálunk is elég nagy "gáz" volt! Pont 12ezer volt a terhesgondozás s 120 a szülés. Azért érdeklődök, hogy hol s kinél voltatok?!
Amúgy a férjednek 100% igazat adok!! Egy büdös vasat se!!
Mi kifizettük, de utólag hát.....
Es elarulod Te miert erzed, hogy ezert fizetned kellene? Annyira sem tisztelt meg h bemenjen hozzad, megis mit fizetnel ki? Hogy munkaidoben (!!!!) Vegezte a munkajat???
Hallloood... munkaidoben kiszolgalom a leveseket kapok 120.000Ftot pluszba? Nem! Csak ha nyitvatartason kivul zartkoruli rendezvenyt vallalok.. Bocsi. Ferjednek van igaza. Egy vasat sem erdemel. Max egy koszonomot!
Köszönöm a megerősítést!
Budapesthez közeli kórházról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!