Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondtál már nemet orvosnak...

Mondtál már nemet orvosnak bármire?

Figyelt kérdés
Legyen szó nőgyógyászról, szülészetről, gyerekorvosról. Mondtál már ellent?
2015. jún. 13. 16:22
1 2
 1/16 Titikeeea válasza:
100%
Igen
2015. jún. 13. 16:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
igen
2015. jún. 13. 16:28
 3/16 A kérdező kommentje:
Elmesélitek mire? Csak nagy vonalakban.
2015. jún. 13. 16:29
 4/16 anonim ***** válasza:
16%

--1. terhességnél: mikor közölte h nála mennyi a szülés otthagytam és elküldtem melegebb tájakra...

--3. terhességnél: nem mentem el az ajánlott genetikai vizsgálatra 2 egészséges terhesség után

--csak a minimum/nagyon kötelező vizsgálatokra mentem el mind a 3 esetben

--11-12hétig nem is voltam orvosnál

--nemet mondtam a pajzsmirigyes vizsgálatra - mert az érték éppen csak hajszállal nem stimmelt - ez is a 3ik gyereknél volt

--gyerekorvosnak nem kellet - mert ö 10x meggondolja h mit írjon fel a gyereknek vagy milyen vizsgálat kell

másra nem emlékszem de lehet h volt :-)

2015. jún. 13. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:
16%

Volt valami hintőpor, aminek mellékhatása idegelhalást eredményezhetett, na arra mondtam kösz, ez a kockázat nem kell.

Máskor az okos felírt fájdalomcsillapítót. Felírta ő a tablettát, a tapaszt, a kenőcsöt - egyszerre, és mind 80kg-os felnőtte méretezve, nem 40 kg-os kamaszra. Első nap beálltamm int gerely, második nap "csökkentettem" az adagot.

Iskolafogászt is küldtem el a francba anno, mert nyilvánvaló lett hogy a pénzért midnenkit le fog kezelni akár kell akár nem.

Életem egyetlen baleseténél meg mondták, akkor napi legalább 3 injekció - mondtam hogy de nem nekem (bekötötték az infúziót inkább).

És volt egy amikor mintát akart venni, én viszont csak azt láttam hogy jön egy alkar hosszú tűvel, ami olyan átmérőjű mint a hüvelykujjam.

Mondtam hogy vagy leteszi amíg kiderül tisztességesek-e a szándékai, vagy elvánszorgok valahova ahol nem Frankeinstein és Hannibál Lecter közös gyermeke támad rám.

2015. jún. 13. 16:38
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Azért arra a genetikai szűrésre, és az alap terhesvizsgálatokra el kellett volna menni, mert mi van ha 3-ikra, sokadikra csúszik be a down-kór, vagy kiderül kéz és láb nélkül (agy nélkül!) növekszik a magzat!?

2015. jún. 13. 16:40
 7/16 anonim ***** válasza:
66%

Igen. Amniocentézisre mondtam nemet, mert az összes értékem tökéletes volt, csak a korom indokolta(pont akkor töltöttem be a 35-öt)viszont a beavatkozás vetélési aránya elég magas volt. Igy imádkoztunk, majd még többeket is bevontam a dologba, az odafentről való válasz egyöntetüleg az volt hogy ne tegyem. Nem tettem. Az orvosom kiabált velem, pedig nagyon szeretett, de tudom, hogy csak miattam aggódott:D

Útólag bebizonyosodott, hogy tökéletesen döntöttem. Egészséges babám született:)

2015. jún. 13. 16:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kiderült a gest. diab. ki akart írni a doki, de mondtam, hogy én dolgozni akarok - irodai munka, csak ülök és beszélek.
2015. jún. 13. 16:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A 3 hónapos fiamat felvették kórházba egy vizsgálat miatt. Az osztályos doki automatikusan szúrni akarta a branült a kezébe, mert ez a protokoll... Mondtam hogy felejtsük el sürgősen. Elég meggyőző lehettem mert egyből elrakta a branül szettjét ;)
2015. jún. 13. 17:04
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Igen, gyakorlatilag lezajlott spontán vetélés után kaparni akart az ügyeletes, nemet mondtam, jól döntöttem, saját dokim azt mondta jól döntöttem, és megkérdezte mint mondott az ügyeletes, mert nem szoktak ellent mondani a betegek, de ahogy látom itt, azért vannak páran :-), jaaa meg a babám születésekor a fel akarták vágni a nyelvét, azt mondták le van tapadva, nem fog tudni szopni, mondtam, hogy kizárt, első naptól szopott, csak anyatejes.
2015. jún. 13. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!