Csak én gondolom úgy, hogy az óvónőknek évvégén ajándékot adni olyan, mint orvosnak hálapénzt?
Akkor mindenkinek adjunk ajándékot vagy hálapénzt meg elvégzi a munkáját. Esetleg a boltosnak hogy kiszolgál, a buszvezetőnek hogy elvisz ahova akarod stb..
Ezért sz@r ez az ország!
Huhh hát azért nem minden pedagógust érdekel, hogy mit kap, legtöbbször el is felejti kitől mit, főleg, ha sok gyereket tanít.
Anyu tanár és kapott egyszer egy annyira ocsmány szobaszökőkutat, hogy még adománynak se fogadta el senki:)
Nagyon ritka, hogy valami hasznosat kap, tele van otthon a polc mindenféle mütyürökkel, legtöbbször a szülő valami olyat ad, ami neki is felesleges otthon.
Anyu nem szokott ez alapján különbséget tenni, sőt sokszor inkább visszatetsző,mint hízelgő, ha valami egyértelműen továbbajándékozott cuccot kap.
Volt, hogy valaki arra se vette a fáradtságot, hogy áttegye másik szatyorba és rajta volt az eredeti címke, h Julikának szülinapjára szeretettel Marikától....
Meg mindig ha ballagás/pedagógus nap vagy bármi alkalom
van, kap egy csomó romlott/lejárt bonbont. Dobhatja is ki egyből, nem hiszem hogy ez miatt bárkit is előnyben részesítene.
Pénzt még sosem kapott, mint az orvosok, nem is vágyik rá, megvan a maga fizetése. Szóval szerintem nem összehasonlítható ez egy vastag borítékkel.
Bár hallottam hogy elit iskolákban szokás az aranylánc és hasonló ajándékok, de egy átlag helyen nem hiszem hogy egy pedagógus is meggazdagodna az ajándékaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!