Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Csak én gondolom úgy, hogy az...

Csak én gondolom úgy, hogy az óvónőknek évvégén ajándékot adni olyan, mint orvosnak hálapénzt?

Figyelt kérdés
Mindkettő megkapja a fizetését. Ballagásnál más a helyzet persze, de csak úgy sima év végén olvastam hogy különleges bonbon meg ez az.
2015. jún. 3. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
92%
Aki vergődik, az egyedül te vagy. De szerintem menj, és inkább foglalkozz a gyerekeddel ahelyett, hogy itt megjátszod magad.
2015. jún. 10. 19:50
 72/83 A kérdező kommentje:
Már elmondtam egy párszor, hogy aki normálisan írja le a véeményét, azzal énis normálisan beszélek, hiába nem egyezik a véleményünk. Aki flegma, azzal énis az vagyok.
2015. jún. 11. 07:32
 73/83 anonim ***** válasza:
95%

évvégén az éves munkájukat köszönjük meg.

mivel egy óvónővel közvetlenebb a viszonyunk, mint pl egy banki, vagy postai, vagy egyéb alkalmazottal, ezért szerintem semmi visszás nincs az ajándékozásban.

2015. jún. 14. 22:14
 74/83 anonim ***** válasza:
Ismerős gyerekének óvodájában 8000Ft-otgyűjtöttek gyerekenként ajándékra, még csak nem is iskolába menő csoportban. Még ha 3 felé osztom (két óvónéni és a dadus), akkor is túl sok. Viszont biztos vagyok benne, hogy nem az óvónők álltak elő ilyen igényekkel, hanem valamelyik szülő találta ki, a többiek meg szégyelltek tiltakozni. Később viszont az ismerősöknek hőbörögni már nem volt ciki.
2015. jún. 14. 23:00
 75/83 anonim ***** válasza:
95%

Nem olvastam a válaszokat.

Én, ha elégedett vagyok a pedagógus munkájával, hozzáállásával, akkor szívesen adok egy kis figyelmességet. Egyszerűen azért, mert jól esik örömet okoznom. Ez semmiképpen nem a pénzről szól. Apró, lehetőleg személyes figyelmesség. Pl a gyerekkel készítünk valamit közösen.

2015. jún. 15. 16:38
 76/83 A kérdező kommentje:
Ő melyikőtök? :D Visszanyalt a fagyi jajj :) http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__ovodak..
2015. jún. 16. 08:39
 77/83 anonim ***** válasza:
100%
A belinkelt eset azért teljesen más tészta mint amiről te beszéltél itt. Meg mint a leírásból kiderül igazából csak a kép miatt volt gond.
2015. jún. 16. 13:29
 78/83 anonim ***** válasza:
100%

Juj, kérdező, ennyire haragszol az óvónőkre? Irigyled azt a pár ajándékot?

:)

2015. jún. 16. 17:17
 79/83 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem az óvónéninket és a dadust is :) Szerencsére ajándékok nélkül is szuperül bánnak a gyerkőcömmel és erre nagyon büszke vagyok :)
2015. jún. 22. 14:21
 80/83 anonim ***** válasza:
95%

Más gyerekét sem az ajándékok teszik szerethetővé:)

Én adok, de nem ezért szeretik a gyerekemet. Sőt, én is kapok tőlük ajándékot.

2015. jún. 22. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!