Férjem nem akarja kifizetni a szülési pénzt az orvosnak?
Röviden: du.5 kor elfolyt a magzatvizem, kórházban ígérgették hogy másnap hajnal 5re bejön a doki, és elindítja a szülést. Aznap amúgyis dolgozott, reggel fél8 tól, de még így is késve érkezett a munkahelyére, 8 után. Délben megszültem végül, de akkor már nagyon kialavatlan vtam. Férjem szerint ezért nem ad ki 120ezer ft-ot, munkaideje alatt szültem és nem jött be időben sem.
Mit tennétek?
dehogy tűnj el! emelt fővel ne fizess! a
a felfpgadás azt jelenti, azért kér pénzt, mert vállalja, hogy bármikor otthagyja a tevékenységét és megy hozzád, hogy segítsen szülni. azzal, hogy befáradt az ügyeletére, nem teljesítette a megállapodásotokat, így pénzt se kell fizetned érte. esetleg ha hozzá mész kontrollra, vigyél zárt borítékban 12.000.- :D
Ami lemaradt- a fogadott doki azért fogadott doki, hogy a kismama rendelkezésére álljon! Ha beindul és Te bent vagy, akkor legyen ott, nézzen meg- legalább! Ha órákig nem is történik semmi, de figyelemmel kísérjen.
Mivel ez nem így történt, munka időben, tehát elve ügyeletig meg sem nézett, így nem jár a pénz!
Így én sem fizetnék. Mire fel? Mert munkaidejében a munkáját végezte?
Azt hogy érted, hogy ha ő előbb bejön akkor előbb megszületik a baba? Császár volt?
Köszönöm, pénteken kellene mennem kontrollra, ott lesz a szülésznő is. De így nem merek elmenni mert várja a pénzt, mi van ha szóvá teszi? Máshova is mehetnék csak októberre van időpont.
Úgy indulhatott vna korbbam a szülés, h a méhszájérlelő hatási ideje is lejárt, nem hatott, hajnal fél5 körül már kaphattam vna az oxitocint.
Igazából én nem teljesen értem ezt az esetet.
Mivel már fél 7-kor bementél a kórházba mért csak másnap hajnal 5-re akart bemenni a doki? Miből gondolták hogy addig bent marad a baba? Van aki megszül 3 óra alatt.
És akkor ráadásul még hajnal fél 5-re se jött be a doki csak 8-ra?? Úgy hogy már fél napja vajúdtál? Ez nekem nagyon fura.
Nem igazán érdemli meg a pénzt a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!