Férjem nem akarja kifizetni a szülési pénzt az orvosnak?
Röviden: du.5 kor elfolyt a magzatvizem, kórházban ígérgették hogy másnap hajnal 5re bejön a doki, és elindítja a szülést. Aznap amúgyis dolgozott, reggel fél8 tól, de még így is késve érkezett a munkahelyére, 8 után. Délben megszültem végül, de akkor már nagyon kialavatlan vtam. Férjem szerint ezért nem ad ki 120ezer ft-ot, munkaideje alatt szültem és nem jött be időben sem.
Mit tennétek?
Felteszem állami kórházban szültél. Ott pedig az orvos a fizetését az államtól kapja.
Egy rohadt ganyit nem adnék neki.
Hálapénz.
Hálás lehetsz?
Na látod.
Nem volt fogadott dokim és nem vagyok hálapénz párti. Azt gondolom, hogy amíg tudnak drága autóval járkálni, addig megfizeti őket az állam (az adókból) rendesen ....
Arról nem is beszélve, hogy 4 alkalomból 1x volt orvos által levezetett szülésem, az elsőnél. A másodiknál csak a varrásra ért oda (ez volt az egyetlen olyan alkalom, amikor nap közben szültem, a többinél rendelési idő- azaz 8 óra előtt), a harmadiknál mentőben született a kismanóm, akkor beérve csak megnézte, hogy nem repedtem e, a negyediknél pedig csak addig látott, míg megnézte, nem repedtem e... Úgy, hogy a 4 alkalomból 1x volt olyan, hogy velem egy időben szült egy nő, amúgy egyedül voltam...
100% igaza van a férjednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!