Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férjem nem akarja kifizetni a...

Férjem nem akarja kifizetni a szülési pénzt az orvosnak?

Figyelt kérdés

Röviden: du.5 kor elfolyt a magzatvizem, kórházban ígérgették hogy másnap hajnal 5re bejön a doki, és elindítja a szülést. Aznap amúgyis dolgozott, reggel fél8 tól, de még így is késve érkezett a munkahelyére, 8 után. Délben megszültem végül, de akkor már nagyon kialavatlan vtam. Férjem szerint ezért nem ad ki 120ezer ft-ot, munkaideje alatt szültem és nem jött be időben sem.

Mit tennétek?

2016. júl. 22. 17:54
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
86%
120ezer? Mire fel? Minek? Elég nagy hülyeség lenne ennyit fizetni ezért.
2016. júl. 22. 17:58
 2/39 anonim ***** válasza:
95%
Jól értem hogy délutan 5kor mentél be és a doki csak másnap ment be hozzád? Hánykor ment be? Normális volt? Foglalkozott veled? Ezt az árat ő mondta vagy ti gondoltatok ennyit? Egyébként a férjeddel értek egyet. Mikor bementél már akkor rád kellett volna hogy nézzen...kb. megszülhettél volna reggelre mire ő odaér..ez őt nem is érdekelte...
2016. júl. 22. 18:00
 3/39 anonim ***** válasza:
93%
Igaza van. Én adtam pénzt (bár nem fogadta el), de én március 15-én szültem, amikor otthon lehetett volna a gyerekeivel... a minimum egy fogadott orvostól, hogy rád néz, legfeljebb ha úgy látja, van idő bőven, hazamegy, majd visszajön, ha jelzik neki, hogy itt az idő.
2016. júl. 22. 18:01
 4/39 anonim ***** válasza:
79%

Felteszem állami kórházban szültél. Ott pedig az orvos a fizetését az államtól kapja.

Egy rohadt ganyit nem adnék neki.

5/39 anonim ***** válasza:
93%
Igaza van!! Én sem fizetnék. Ha szabadsága ideje alatt bejön és ott van velem végig akkor igen akkor megérdemli ha fogadott és végig úgy állt a fologhoz.. de így tuti nem fizetnék
 6/39 A kérdező kommentje:
12 ezer az alap vizsgálat, nála 120 a min. szülésért. Kb este fél7re értünk be és ő másnap 8 után jött be hozzám amikor megkezdte a munkanapját mert ő volt beosztva. Csak olyan ciki, mintha eltűnnék a pénzével, mondjuk nem írtam alá semmi szerződést vele. A szülésznő bejött este 11 körül, őt kifizetjük. Értem én, h felesleges lett vna ott állni felettem mert még nem indult be a szülés csak legalább pár órával hamarabb meglett vna a baba. Ez abban a helyzetben jó lett vna.
2016. júl. 22. 18:06
 7/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hittem majd megkapom, hogy milyen csalók vagyunk! Pedig az első babát is nála szültem, tisztességesen kifizettük, csak most valahogy amúgysem vtunk megelégedve a terhesség alatt sem.
2016. júl. 22. 18:08
 8/39 anonim ***** válasza:
94%

Hálapénz.

Hálás lehetsz?

Na látod.

2016. júl. 22. 18:09
 9/39 anonim ***** válasza:
87%
Legalább kap valami visszajelzést, hogy nem így kéne. Azt hiszeik, mindent megtehetnek... :(
2016. júl. 22. 18:11
 10/39 anonim ***** válasza:
63%

Nem volt fogadott dokim és nem vagyok hálapénz párti. Azt gondolom, hogy amíg tudnak drága autóval járkálni, addig megfizeti őket az állam (az adókból) rendesen ....

Arról nem is beszélve, hogy 4 alkalomból 1x volt orvos által levezetett szülésem, az elsőnél. A másodiknál csak a varrásra ért oda (ez volt az egyetlen olyan alkalom, amikor nap közben szültem, a többinél rendelési idő- azaz 8 óra előtt), a harmadiknál mentőben született a kismanóm, akkor beérve csak megnézte, hogy nem repedtem e, a negyediknél pedig csak addig látott, míg megnézte, nem repedtem e... Úgy, hogy a 4 alkalomból 1x volt olyan, hogy velem egy időben szült egy nő, amúgy egyedül voltam...

100% igaza van a férjednek!

2016. júl. 22. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!