Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A helyi gyermekvédelmisnek...

A helyi gyermekvédelmisnek jogában áll elkérnie az élettársam fizetési papírját? Ő azt állítja, hogy köze van hozzá és szabályodan már követeli.

Figyelt kérdés

2016. júl. 22. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Ha ugyanaz a hivatalosan bejelentett lakcímetek és/vagy hivatalosan az élettársad, akkor igen.
2016. júl. 22. 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is joga van, ha nem oda van bejelentve, ugyanis az életvitelszerű együttélés számít.

HA nem adod oda, joga van megvonni minden kedvezményt, nagyon helyesen.

2016. júl. 22. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen jogában áll, elvégre a család össz bevétele után alapján számítanak ki sok támogatást is.

Akkor is, ha csak az élettársad, és nem vagytok hivatalosan házasok, elvégre ugyanaz, csak papír nincs.

2016. júl. 22. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

persze, valahogy ki kell szűrni a csalókat!

hány olyan van, hogy azt mondja, egyedül neveli a gyereket csak mert apa a nagyszülőkhöz van bejelentve, közben havi 300E-t ad haza!

nagyon helyes, hogy követeli, nehogymár mindenki az én adómból kapjon!

2016. júl. 22. 12:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké rendben! Köszönöm a válaszokat! Az utolsó kommentelőknek: teljesen normálisan megkérdeztem valamit, amiről nem tudtam. Nyilván ezért kérdeztem meg. Ezért nem kell egyből csalónak nevezni meg olyan dologgal vagdalózni, amihez a világon semmi közöm nincs. Ezt bunyózd le azokkal, akikkel problémád van, ne velem!
2016. júl. 22. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok! kedves kérdező, mégis hol írtam én olyat, hogy te csalsz? arról írtam, hogy igenis szűrjék ki a csalókat, akinek nem inge...
2016. júl. 22. 16:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Elég támadólag léptél fel! Mivel az én kérdésemre válaszoltál, így igen, magamra veszem. Második körben megjegyzem, ha valaki téged lek....z vagy lebu..z kiakadsz, de attól még nem vagy az.

Harmadik képpen megjegyezném az adóra visszatérve, hogy semmilyen jellegű támogatásban, illetve szociális segélyben nem részesülök.

Mindegy...mégegyszer köszönöm a válaszokat! Részemről lezártam a témát.

2016. júl. 22. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:
8%
Az élettárs nyilatkozza le két tanúval, hogy nem vagytok egy kasszán és azt adjátok oda neki. Szerintem ennyi a megoldás.
2016. júl. 22. 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!