Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz az, ha 19 évesen szülök?

Gáz az, ha 19 évesen szülök?

Figyelt kérdés
2008. szept. 28. 19:49
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a sok választ!És nektek is jó babavárást!
2008. szept. 29. 13:37
 22/22 bendzso ***** válasza:
75%

gáznak nem gáz, hisz biológiailag, akár érzelmileg is kész lehetsz egy gyerekre, de tudod mi mindennel jár egy gyerek? mert jópofa dolog nagy pocakkal jönni menni (én is imádtam), meg babakocsit tologatni, de aztán ott vannak a szürke hétköznapok... azontúl sztem 19 évesen még a tanulás, a bulizás, az utazgatás, jövés menés, ne adj isten hapsizás... szerintem abból is tök kár kimaradni... én 29 voltam amikor első gyerekemt szültem és az előtte lévő tíz évben amin keresztül menetm :) háááááát nem bántam meg. szerintem eléggé kitolódott a gyerekkor határa, és 19 évesen pont az a jó, h még gyerek vagy bizonyos szempontból (nincs felelősség, számlák, még kitalálhatod, h mi leszel, ha nagy leszel) viszont már felnőtt is vagy, amikor azt csinálsz amit akarsz. én úgy gondolom, h a gyerekek előtti tíz évemet nem adnám semmiért. utazgattam, tanultam, dolgoztam, egy két szerelmi csalódás után megtaláltam valóban azt a hapsit, akitől a gyerekeim születtek és bizony úgy érzem, h ahhoz, h tudjam, milyen hapsi jó nekem, ahhoz többet is ki kell próbálni...

szóval nem gáz, de szerintem a mai világban sok dologtól fosztod meg magad, amit gyerekkel már nem lehet végigcsiálni. de ez az én provát véleményem, nem bántásból mondtam, csak írtam, h azért nem fenékig tejfel 19 évesen gyereket szülni, hisz szerintem 19 évesen senki sem kész felnőtt ember.

2008. okt. 3. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!