Szia!Szerintem, ha ugyérzed, hogy kész vagy felelni egy apró emberke sorsáért akkor nem gáz.
2008. szept. 28. 19:53
2/22 anonim válasza:
Szia!
Miért lenne gáz? 30 évvel ezelőtt, az volt a fura, ha 25 évesen nem volt 2-3 gyereked....
Mostanra kitolódott a szülés ugyan, a rohanó és munkaközpontú világ miatt (és egyéb okok, amint sorolni lehetne), de ez nem jelenti azt, hogy gáz lenne 19 évesen szülni.
A gyermek által fogsz "felnőni", a lényeg hogy ne bánd meg! Ha igazán szeretitek egymást a pároddal, akkor a picinek is mindent meg fogtok adni!
Kellemes Babvárást, Szülést!
2008. szept. 28. 19:54
3/22 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ha rendelkezel mindennel, ami egy gyerekhez kell, és szeretettel várod, természetesen a pároddal, akkor egyáltalán nem gáz.
Én 24 éves vagyok, most jutottunk el odáig, hogy bevállaltuk a kicsit, 22 hetes vagyok.
Szerintem a kicsihez kell egy lakás (legjobb a saját, de ma már az albérlettel sincs semmi baj), megfelelő anyagi háttér, az apa, és nem elég lelkileg eflkészülni az anyaságra, azért hogy is mondjam csak, kell egy bizonyos élettapasztalat, érettség is hozzá.
2008. szept. 28. 19:54
4/22 anonim válasza:
Mért lenne gáz?? Nem értem. Ha érettnek érzed magad rá és örömmel várod a babát,akkor hajrá! :)
2008. szept. 28. 19:55
5/22 A kérdező kommentje:
Csak onnan gondoltam hogy az utcán úgy néznek rám mint egy ufóra meg a rendelőben is....pedig láttam már 15évest is terhesen...
2008. szept. 28. 19:57
6/22 anonim válasza:
Szia! Ne foglalkozz azzal ki hogy néz, húzd ki magad élvezd a terhességet, légy büszke, és örülj neki. Én 20 éves vagyok és 23. hetes terhes. Nagyon boldog vagyok hogy terhes vagyok, nagyon vágytam már a babára. Párommal együtt nagyon boldogok vagyunk. Rám pont azért néznek mert látszik rajtam mennyire boldog vagyok. Sose érdekelt ki mit mondd. Az hogy mennyire tudsz helyt állni az anyaságban, nem attól függ hány éves vagy. Boldog Babavárást! És csak büszkén :-D
2008. szept. 28. 20:03
7/22 anonim válasza:
megértelek, én ugyan 27 vagyok, de sokan 20nak se néznek, ha anyukámmal sétáltatjuk a picit inkább őneki gratulálnak.else tudják képzelni hogy az enyém
2008. szept. 28. 20:04
8/22 anonim válasza:
Szia!
Már miért lenne gáz?:)
Én is 19 évesen szültem a nagyfiamat!Aki 11nap hiján most már 6 éves és egy 2 éves kiskrapek tesója!:)
Amúgy én is hülyén éreztem magam mivel amikor szültem 8 ágyas kórterembe voltam és mindenki 30 feletti volt!Aztán mikor összeismerkedtünk szinte mindegyik anyuka 2. 3. gyermekét várta és az elsöt 19-20-21 évesen szülte!
2008. szept. 28. 20:05
9/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok!:)
Még annyit hogy nagyon boldog babavárást és könnyü szülést kivánok:)
És igaza van az elöttem szólónak!LÉGY BÜSZKE RÁ!:)
Én nagyon büszke voltam rá csak nehezményeztem hogy tök pici hasam volt az elsönél a másodiknál annál nbagyobb;)
Amúgy hányadik hétben jársz?
2008. szept. 28. 20:07
10/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!!Én most töltöttem be a 20at és holnap leszek 28hetes.Persze Rám is sokan furán néznek de kit érdekel?!Meg fogunk tudni mindent adni neki nem felelőtlenül vállaltuk.Am meg tényleg van aki 15évesen szül sőtt van aki 40en túl.Akkor meg miért lenne a mi korunk irreális?!Különben is nem nekik szüljük hanem magunknak!Inkább becsülnék,h már érett vagy rá vki még 30asan se az!Fel a fejjel!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!