Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz az, ha 19 évesen szülök?

Gáz az, ha 19 évesen szülök?

Figyelt kérdés
2008. szept. 28. 19:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek aranyosak vagytok
2008. szept. 28. 20:14
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz!!

Én 22 vagyok, holnap leszünk 33 hetesek, novemberben fogok szülni. Ne izgulj rám is furán néznek,mert nem nézek ki 22-nek csak 18-nak kb., főleg most így hogy teljesen ki van simulva az arcom.:) Én nem foglalkozom vele, szerintem téged se érdekeljen a dolog!

Az igaz mondjuk hogy mostanság nem "divat" fiatalon szülni, mert mindenki inkább előbb építgeti a karrierjét majd 30-40 év körül vállal gyereket. De szerintem örülj neki hogy így alakult, sokkal jobb lesz nekünk fiatalon szülni!:D ;)

Gratulálok én is és nagyon szép babavárást kívánok neked!

2008. szept. 28. 20:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A kommentedre..ne vedd fel, hogy bámulnak az utcán, engem is bámulnak..lehet hogy irigyek, de biztosan nem azért mert 19 vagy..vagy talán kiírtad a homlokodra?? Honnan tudná aki szembe jön mennyi idős vagy?

Egyébként ha eldöntötted magadban, hogy megérettél ráakkor nincs gond..sok boldogságot..és egészséget!

2008. szept. 28. 20:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 éves vagyok, 22 hetes, de engem sem néznek ki a koromnak megfelelően.

Aggódtam is, hogy nehogy lenézzen a doki, védőnő.

De úgy voltam vele az első találkozásunkkor, hogy nehogy már lenézzenek, van saját lakásom, biztos anyagi hátterem, semmi közük ahhoz, hány évesen szülök, meg amúgy is, kétlem, hogy 24 évesen bárki is fiatal lenne az anyasághoz.

A lényeg az, hogy légy határozott, hisz anya leszel! Más véleményével meg ne törődj!

Ha anyagilag vállalni tudjátok, akkor senkinek semmi köze az egészhez.

22 hetes kismama

2008. szept. 28. 21:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudom kicsit OFF!De a korai szüléssel kapcsolatos!

Sógornöm 39 éves és jövöre kezdik el a babaprojektet!Ha egy éven belül sikerül nekik ami valószinü nem fog sikerülni mert avn egy kisebb "bajuk" akkor is majdnem 41 lesz!Én 41 évesen egy 22 éves és egy 18 éves fiúk anyukája leszek!Vagyis valószinü ha a fiacskáim is úgy gondolják fiatal nagymama leszek és ez szerintem sokat jelent!Amig a sógornöm már bocsánat a primitiv kifejezésért de szinte bottal fog menni a gyereke esküvöjére!

Megjegyezném én nem ellenzem a késöi szülést!Mindennek meg van az elönye/hátránya!Bár én személy szerint több elönyt látok mint hátrányt a fiatal szüléssel kapcsolatban!

De megint más ha valaki mondjuk nem találja meg az "igazit" fiatalon vagy második házasságban a férjnek nincs még gyermeke mint a sógornőméknél vagy anyagi oka van!

Egy szó mint száz ez mindenkinek a magánügye!

Minden kismamának minden jót kivánok!

2008. szept. 28. 21:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is 19évesen szültem a fiamat! Lassan egy éves lesz! Én írtó büszke vagyok,hogy ő van nekem!!!
2008. szept. 28. 23:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 23 évesen szültem,engem megdícsért a gyerekorvos,hogy ilyen fiatalon szültem.

A következőt is 30 éves korom előtt szeretném,mert jó dolog fiatal anyukának lenni,az enyém is az.

Boldog babavárást!

2,5 hónapos kicsi fiú anyukája

2008. szept. 29. 10:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
NEM GÁZ!!! Én már mindent megadnék hogy baba legyen, örülj neki és élvezd a terhességet! Sok boldogságot!!!
2008. szept. 29. 11:03
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 évesen lettem terhes a fiammal ,ma már 15 éves és soha egy percig nem bántam meg,hogy megszültem!Sőt legalább büszke,hogy milyen fiatal az anyukája :)
2008. szept. 29. 11:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 voltam, amikor terhes lettem, és 20 évesen szültem. Rám is néztek páran furcsán. Mondjuk én a magam részéről még vártam volna pár évet, de hát így alakult, és nagyon szeretem a kisfiamat, aki egy hónap múlva egy éves lesz. Nem tudom, hogy a te részedről gáz-e, hiszen nem ismerlek, de ha fel vagy rá készülve, akkor nem lesz gond. Emlékszem, egyszer mentem át a boltba gyerek nélkül, a pörkölthöz akartam bort venni, és nem volt nálam személyi, nem akart kiszolgálni a boltosnő :-) Egy óra múlva visszamentem gyerekestül, mert akkor már ébren volt, és minden kérdés nélkül kiszolgáltak :-)
2008. szept. 29. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!