Otthon levő anyukák, hogy néztek ma ki? Viselet, haj, stb?
Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert sokszor olvasom, hogy mennyire slamposak a gyeses anyukák, csak kíváncsi vagyok, ti mennyire érzitek így. Nyilván általánosítani nem lehet.2016. júl. 14. 15:29
31/34 anonim válasza:
csak mondjuk sokaknak az slampos ha valaki nem jár körmöshöz vagy nem tesz sminket fel a boltba...régen én is még a pékségbe is minimum egy szemspirált használtam...mióta a kislányom megvan ezt a szokásomat elhagytam..szóval tény, van amiből én is lejjebb adtam..nem lustaságból, vagy mert már nem érdekelnek a kozmetikumok, hanem egyszerűen valahogy nem gondolok erre, mikor elindulunk máson jár a fejem...de ha visszaállok a munkába nyilván ugyanúgy sminkelni fogok mindennap
32/34 A kérdező kommentje:
Persze, az más lesz. Otthon a kényelem a lényeg, bár akkor is lehet valaki csinos és ápolt, ha kényelmes cuccban van. A válaszok is ezt mutatják. Van középút.
2016. júl. 14. 19:55
33/34 anonim válasza:
Farmer+rózsaszín, női fazonú póló (úgy értem tapadós, nem ilyen disznóetetős fazon). A hajam rövid, de minden nap megmosom, az ilyen harrypotteres :D BB-krémet szoktam használni, ja és mikor kimentem még felvettem egy szürke tornacipőt.
34/34 anonim válasza:
Tegnapi a kerdes. Reggel amikor a gyereket vittem iskolaba, akkor egy vilagoskek halasznadragban voltam, feher trikoban. Utana mennem kellett egy talalkozora, csinos korall szinu lenvaszonnadtagot vettem fel es fekete toppot.
Ma egy szines nyariruhat valasztottam, mert szinten egesz napos programom lesz, ha leadom a gyerekeket.
En delelottonkent jarok futni, igy reggel nem sminkelek, futas/zuhanyzas utan szoktam. A szememet sminkelem, alapozo, teljes smink csak akkor van, ha esti programom van.
En csinosan oltozkodom, a sportos sem slampos nalam. Mondjuk nekem 5 hetkoznapbol 3-4x van valahol valamilyen hivatalos dolgom/idopontom, van, hogy egymas utan tobb is. Nem is igazan lehetek "slampos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!