Otthon levő anyukák, hogy néztek ma ki? Viselet, haj, stb?
Egy ilyen kérdés, ami az állapotra vonatkozik, hogy lehet hasznos vagy nem hasznos,hisz tényeket írunk le :(
Ilyenkor megy el a kedvem attól, hogy bármilyen kérdésre normálisan válaszoljak.
Tegnap mostam pont hajat, most laza kontyban van, egy rugalmas anyagú fehér zöld kék virágos egyberuha van rajtam, ez nagyon kényelmes és csinos is, smink nincs rajtam.
1 éves anyukája 24hkm
En slampos vagyok, mert a gyerekem apja nem reg hagyott el, 1 eves a pici. Senki nem nyitja ram az ajtot honapok ota, es rohadtul semmihez nincs kedvem. Ellatom a picit , ennyi a napom.
Ugyhogy egy kb 15 eves rovidnadragban vagyok, es abban a poloban amiben aludtam, regi, kinyult, epp kave foltos .
A hajam nem zsiros, hosszu, 2-3 naponta mosom.
Smink nincs, koromlakkot nem birom elviselni.
Én CSED-en vagyok, de azért válaszolok (GYES-ről kérdeztél).
Nekem festve van a hajam, hosszú, egyenes. Szokott rajtam alapsmink lenni (korrektor, szemcerka, szempillaspirál, szemfesték), így ma is volt. Egy szövetnadrág volt rajtam, balerina cipő (ha ezt a szót még használják:D), és egy selyeming.
Ha rendes nyár van (meleg), nyári ruhában vagyok mindig, az ideiek olyan selyem anyag szerűek, amit mindenhol kapni. Ezeket hordom saruval.
Én nem érzem magam slamposabbnak, most, hogy a gyerekkel vagyok itthon, aki még egész nap alszik vagy eszik, sok időm van magamra, külsőre, belsőre is figyelve.
Magam körül csak néha látok slampos anyukákat, de szerintem ők csak azért azok, mert még nem nyerték vissza az alakjukat. De általában csinosakat látok, ápoltakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!