Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthon levő anyukák, hogy...

Otthon levő anyukák, hogy néztek ma ki? Viselet, haj, stb?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert sokszor olvasom, hogy mennyire slamposak a gyeses anyukák, csak kíváncsi vagyok, ti mennyire érzitek így. Nyilván általánosítani nem lehet.
2016. júl. 14. 15:29
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Rajtam fehér nyári nadrág van, piros pólóval. Hajam összefogva, nem sminkelek itthon, de ma elmentünk vásárolni, szempillaspirált tettem fel. Körmöm néha kifestem, néha nem, most éppen ki van festve. Szemöldököm szedem, epilálok, ha foltos lesz a ruhám, kicserélem. A nagy melegben nyári ruhában voltam.
2016. júl. 14. 16:22
 12/34 anonim ***** válasza:
90%

Egy ilyen kérdés, ami az állapotra vonatkozik, hogy lehet hasznos vagy nem hasznos,hisz tényeket írunk le :(

Ilyenkor megy el a kedvem attól, hogy bármilyen kérdésre normálisan válaszoljak.

2016. júl. 14. 16:35
 13/34 anonim ***** válasza:
Rajtam egy lila nyári miniszoknya és egy fehér felső van. A hajam nemrég mostam meg, még kócos, következik a simítás. Smink nincs, itthonra nem is szoktam.
2016. júl. 14. 16:37
 14/34 anonim ***** válasza:

Tegnap mostam pont hajat, most laza kontyban van, egy rugalmas anyagú fehér zöld kék virágos egyberuha van rajtam, ez nagyon kényelmes és csinos is, smink nincs rajtam.

1 éves anyukája 24hkm

2016. júl. 14. 17:02
 15/34 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet adtam, de bolondok mindig vannak itt.
2016. júl. 14. 17:15
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

En slampos vagyok, mert a gyerekem apja nem reg hagyott el, 1 eves a pici. Senki nem nyitja ram az ajtot honapok ota, es rohadtul semmihez nincs kedvem. Ellatom a picit , ennyi a napom.

Ugyhogy egy kb 15 eves rovidnadragban vagyok, es abban a poloban amiben aludtam, regi, kinyult, epp kave foltos .

A hajam nem zsiros, hosszu, 2-3 naponta mosom.

Smink nincs, koromlakkot nem birom elviselni.

2016. júl. 14. 17:33
 17/34 A kérdező kommentje:
Sajnálom, utolsó, fel a fejjel, jobb lesz!:)
2016. júl. 14. 17:39
 18/34 anonim ***** válasza:
Én is adok magamra szeretem a márkákat és nőies de nem kirívó holmikat.Vannak lapos magas cipőim,a ruháimat jól tudom kombinálni,Egy gyerekem van 5 éve jön a tesó ,még nem látszik.Csak a szempillám szoktam festeni mert nem hibás a bőröm szép szerintem ahoz képest hogy 33 éves vagyok.Alakra formásnak mondanak.A hajam középen fésült vállig érő vörös(festett amúgy szőke)Nekem borzasztó tapasztalataim vannak slamposság téren sajnos a viii.kerületben lakom itt rengeteg az ilyen kinézetű kismama ,terhes.Hála a jó égnek mindíg kiszorítok magamnak ezt azt ,hogy a gyerekemmel ha megyünk jó nézzünk ki ,akikre kellemes ránézni.
2016. júl. 14. 17:41
 19/34 anonim ***** válasza:
Hosszú,derékig érő hajam van-pont ma mostam meg-műkörmöm,és 4D-s szempillám.Most éppen egy bordó,hátul nyitott felső,és egy virágmintás vászon naci van rajtam.Soha nem voltam,nem vagyok slampos,3 gyerekünk van.
2016. júl. 14. 17:46
 20/34 anonim ***** válasza:

Én CSED-en vagyok, de azért válaszolok (GYES-ről kérdeztél).

Nekem festve van a hajam, hosszú, egyenes. Szokott rajtam alapsmink lenni (korrektor, szemcerka, szempillaspirál, szemfesték), így ma is volt. Egy szövetnadrág volt rajtam, balerina cipő (ha ezt a szót még használják:D), és egy selyeming.

Ha rendes nyár van (meleg), nyári ruhában vagyok mindig, az ideiek olyan selyem anyag szerűek, amit mindenhol kapni. Ezeket hordom saruval.

Én nem érzem magam slamposabbnak, most, hogy a gyerekkel vagyok itthon, aki még egész nap alszik vagy eszik, sok időm van magamra, külsőre, belsőre is figyelve.

Magam körül csak néha látok slampos anyukákat, de szerintem ők csak azért azok, mert még nem nyerték vissza az alakjukat. De általában csinosakat látok, ápoltakat.

2016. júl. 14. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!