Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthon levő anyukák, hogy...

Otthon levő anyukák, hogy néztek ma ki? Viselet, haj, stb?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert sokszor olvasom, hogy mennyire slamposak a gyeses anyukák, csak kíváncsi vagyok, ti mennyire érzitek így. Nyilván általánosítani nem lehet.
2016. júl. 14. 15:29
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
19-es, milyen az a 4d szempilla? 3-ig értem, a negyedik meg az idő. Hogy jön ez ki?
2016. júl. 14. 17:58
 22/34 anonim ***** válasza:
Itt ez mást jelent....már 6D-s is van.Ahány D,annyi szál pilla kerül 1 saját szempillára.A legújabb trend a 6D.
2016. júl. 14. 18:05
 23/34 anonim ***** válasza:
Itt van egy kis infó róla: [link]
2016. júl. 14. 18:06
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem huzza le nagyon ?
2016. júl. 14. 18:11
 25/34 anonim ***** válasza:
Rajtam egy fekete felső van és rövid nadrággal. Slamposnak érzem magam, mert hajnal 3 óta vagyok fent. Ha elmegyek itthonról igyekszem magamat kicsinosítani, de az igazat megvallva soha nem éreztem magam ennyire rosszul a bőrömben. A testem nagyon átalakult, undorodok a hasam jelenlegi állapotától. Még van rajtam 10 kiló, nagyon lassan megy lefele (7 hete szültem). Régebben csinosnak éreztem magam, most eléggé szégyenlem a kinézetemet. Pedig igyekszem :(
2016. júl. 14. 18:13
 26/34 anonim ***** válasza:
Utolso, kitartast, 9 honapig volt benned a baba, igy annyi ido kell, hogy visszanyerd a formad. Enszerencses voltam ( ebben ) szules masnapjan lapos hasam volt.
2016. júl. 14. 18:27
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

én most voltam fodrásznál úgyhogy rendezett a hajam.

De itthon egy fiús rövid gatyában és bő fiús pólóban lógok. Mivel fél óránként ki szaladok a kertbe leszedni valamit, míg a gyerek alszik, kint kapálok, amikor ébren főzök és takarítok vagy vele játszom. Slampos vagyok vagy nem, ehhez nem veszek ünneplőt.

Amint kilépünk az utcára, én is és ő is farmert vesz, vagy csinos vászon nadrágot, hozzá ujjatlan női felsőt ebben a melegben, vagy valami csinos vékony blúzt...utcára melegítőben sosem lépnék ki. De itthon hadd legyek abban ami kényelmes. most épp már hálóingben gépelek.

slampos nem attól lesz valaki hogy otthon mit visel, hanem ha nem jár fodrászhoz, nem mos eleget hajat, szakadt ruhában, mackóban megy ki a boltba.

2016. júl. 14. 18:28
 28/34 A kérdező kommentje:

Előző, ezt írtam én is, nyilván nem kell otthon ünneplő. Nem vitatkozol senkivel.

Kedves szempillás, köszi a váladszt! :)

2016. júl. 14. 18:41
 29/34 anonim ***** válasza:
24. válaszoló,a szempillás vagyok:nekem nem,az is lehet,hogy már megszoktam. 4 hetente töltetem.Imádom,mert olyan csini kinézetet ad(ébredés után is).
2016. júl. 14. 18:50
 30/34 anonim ***** válasza:

Most éppen: fekete jóganadrág, türkizkék rövidujjú póló. A hajam vállig ér, pirosra van festve (nem vörös, piros), két pici copfban hordom általában, mert nagyon melegíti a nyakamat. Ősztől tavaszig sokkal többször van kibontva.

Régebben, amikor a nagyobbik fiammal voltam itthon, nem mentem volna így ki az utcára, mármint jóganaciban/melegítőben, most viszont simán. Hiába, 8 évvel öregebb lettem azóta :D Nem nagyon izgat, hogy más mit gondol, nekem kényelmes is, és tetszik is, úgyhogy simán lemegyek ebben a játszótérre, nem érzem magam slamposnak. A ruháim mindig tiszták, nem kinyúltak, nem szakadtak, nem kifakultak. Viszont ha elmegyek itthonról, akár csak a játszótérre is, mindig ki vagyok valamennyire festve (bb krém, szempillaspirál minimum, de ha nem játszótérre megyünk, akkor szemhéjfesték, tus, szájfény is).

Nyáron nagyon szeretek még lenge, nyári rucikban is szaladgálni, lényeg, hogy ne tapadjon mindenhol, mert sajnos elég izzadós vagyok.

Körmöt csak nagyon ritkán lakkozok, nekem még a legdrágább fajta is fél nap után lepattogzik. Műkörmöm nincs. Szoliba, kozmetikushoz nem járok, fodrászhoz 2-3-4 havonta. Festeni magamnak szoktam, és fazont frissíteni is, csak akkor vágatok, ha valami új frizurát szeretnék.

Nem vagyok az a tipikus csinicsajszi, viszont slamposnak sem mondanám magamat. A sportos/kényelmes ruhákat részesítem mostanában előnyben, de mindig ápolt a megjelenésem, a ruháim ízlésesek, nem csak úgy kikapom őket a szekrényből, úgy veszem fel, hogy passzoljanak színben, stílusban. Amikor nincs ilyen meleg, akkor viszont általában farmerben járok, és valami mintás, különlegesebb, jópofa felsőt választok hozzá.

2016. júl. 14. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!