Anyukák! Ti pár órára beadnátok esetenként a gyermeketeket akár pár órára is egy gyermekfelügyeletbe?
Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 14:29
3/20 anonim válasza:
Mekkora gyereket? Milyen felügyeletbe? Milyen okból?
4/20 anonim válasza:
Mi az, hogy gyermekfelügyeletbe?????
Tök értelmetlen ez a kérdés! Fogalmazd meg normálisan!
5/20 A kérdező kommentje:
gondolok itt arra hogy pár órára el kell mennetek vagy például manikűr, pedikűr időpontotok van stb.
2016. júl. 13. 14:33
6/20 A kérdező kommentje:
Gyerekfelügyelet ahova te viszed a gyereket és nem a babysitter megy hozzátok
2016. júl. 13. 14:34
7/20 anonim válasza:
Ilyen esetben apja vigyáz rá. De milyen felügyeletre gondolsz? Elvi kifogásom nem lenne ellene, de nem indegy mekkora a gyerek és milyen a felügyelet. Bedobom egy ismeretlen emberhez némi pénz kíséretében, vagy a családi napközibe, ahová amúgy is jár, vagy mondjuk barátnőm vigyáz rá, tök nem ugyanaz.
8/20 anonim válasza:
tehát magyarán bébi szitterre szeretnéd hagyni? (a helyszín teljesen mindegy) szerinted naponta a földön hány millió anyuka teszi meg?
egyébként nem, én nem adnám be, mert van egy nagy anyja aki jön mikor kéri, ha ő nem jönne, inkább magunkhoz hívnám ki a dadust, mert nekem az kényelmesebb minek vinném én el ha ki is jöhet a baby szitter...
9/20 A kérdező kommentje:
Természetesen nem mindegy,ez egy családi napközi jellegű felügyelet lenne szóval a gyermek nem egyedül hanem esetenként 2-3 gyermekkel együtt
2016. júl. 13. 14:37
10/20 anonim válasza:
Csak úgy tudom elképzelni, hogyha ismerős emberek veszik körül, tehát ha rendszeresen jár. Idegenek közé nem lökném be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!