Anyukák! Ti pár órára beadnátok esetenként a gyermeketeket akár pár órára is egy gyermekfelügyeletbe?
Elvileg alkalmanként jól jöhetne, hogy valaki vigyáz rá, de akkor már inkább megkérek valakit/bébiszittert fogadok, hogy ne legyen teljesen idegenekkel, idegen környezetben.
Ez csak rendszeresen működhetne. Rendszeresen meg nincs szükségem rá, most azért nem, mert itthon vagyok, később, ha dolgozom, akkor meg bölcsis/ovis lesz, tehát nem fogom még a kevés együtt töltött időnk alatt pluszban valahova beadogatni.
Szóval én nem látom értelmét.
Csak azért nem adnám be mert manikűröshöz kell mennem. Azt inkább elintézném akkor amikor apa tud vigyázni a gyerekre. Mi az hogy el kell mennem valahova? Hova? Ügyet intézni? AKkor viszem inkább magammal a gyereket is.
Ha csak alkalmi felügyelet kell akkor jobb egy bébiszitter (persze egy nagymama lenne a legjobb), mert ez nem úgy meg hogy valami helyre csak úgy beadom a gyereket mint egy tárgyat aztán otthagyom, oda a gyereknek be kell szoknia, meg kell ismernie a nevelőket stb., ez meg azért idő, néha pár alkalomhoz jobb ha otthon vigyáz rá valaki. Persze attól is függ mekkora a gyerek?
Manikűr meg fodrász nem fontosabb mint a gyerekem. Ilyen esetben csak úgy mennék ha apa vagy mama vigyazna rá.
Postára okmanyirodaba stb.pedig tudom vinni magammal.
Hetente többször teszed fel ezt a kérdést, és ugyanazt a választ kapod a többségtől: nem.
Ahhoz, hogy családi napközit nyiss, sok feltételnek kell megfelelned. Ha pedig csak bébiszitterkedni szeretnél, az inkább úgy működik, hogy te mész ki házhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!