Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tejfakasztó? Mikor és hol?

Tejfakasztó? Mikor és hol?

Figyelt kérdés
A férjem szeretne pár srácot elhívni, kitalálta, hogy a kedvenc filmjeiket néznék. Nem bánnám, ha egy este csinálnák, mikor mi a babával még a kórházban vagyunk. Viszont nem szeretném, hogy bent bomoljanak, nem akarok takarítással kezdeni. Főleg, hogy az egyik srác nem annyira bírja az italozást, féltem a berendezést.
2016. júl. 6. 20:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%

Az en ferjem tartott tejfakasztot a barataival es a 2 es feleves fiunkkal :).

Nem feltetlenul azt jelenti, hogy halalra isszak magukat, es felforgatjak a lakast. Amugy nem ertem miert ne unnepelhetne. En is szet voltam repedve, es? Ezzel jar a szules. Attol meg boldog voltam, es orultem, hogy a ferjem is unnepel, vegre. Nehez terhessegem volt, mindig ott volt mellettem. Neki is jar a kikapcsolodas. Amugy minden ugy volt, ahogy hagytam. A ferjem tokeletesen kitakaritott maguk utan. Bar ok azert csendes bulizok. :) Szerintem ferjfuggo...

2016. júl. 6. 20:54
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

Páromnál is volt tejfakasztó,egészségére!

Itthon ittak,dumáltak,aztán elmentek bulizni valamerre.Természetesen össze takarítottak. De el lehet menni egy sörözőbe is,vagy az egyik barát felajánlhatja jó fejségből,hogy legyenek nála.

Istenem,mit élhet át otthon az a pali,aki még a gyereke születésekor sem szórakozhat egy jót,nem ünnepelheti meg???

Éjszaka ugyan frissen szült nőként,mikor alszom nem mindegy,hogy ünnepel-e vagy nem??? Nekem mondjuk igen.

2016. júl. 6. 21:04
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

"Még azon agyalok, anyósomék mellett van a rendbe tett nagyszülői ház. Másik településen, mint ahol mi lakunk... nagyon gáz lenne megkérni, hogy esetleg tartsák ott?"

Kit, a férjedet vagy az anyósodékat?

2016. júl. 6. 21:14
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk annyi volt a tejfakasztó, hogy a szülés utáni második napon a férjem meghívott mindenkit egy koccintásra egy közeli presszóban. Mármint a barátainkat, rokonokat. Nem volt berúgás, meg semmi ilyesmi, már csak azért sem, mert ott volt vele a 9 éves nagyfiunk is. Egy koccintás volt, ezen kívül még megittak 1-2 sört, aztán kész.

Nem opció, hogy elmennek valahová? Szerintem ez sokkal jobb, mint összebarmolni a lakást, főleg, ha nem képesek utána kitakarítani, és a gyermekágyas anyának kéne utána kiganyézni.

2016. júl. 6. 21:39
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
Bulizzanak egy jót, másnap meg menjen vissza a banda és tegyék puccba a lakást :-)
2016. júl. 6. 21:41
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

férjem tartott az elsővel bulit, biztos jól berúgtak mert másnaposan jött be reggel, de itthon nem volt nyoma. na jó, egy darab pia nem maradt a bárszekrényben :D de tényleg pöpecül kitakarított, ami szerencsére nem is volt kérdés számára :)

most a másodikkal azt beszéltük meg, hogy miután hazajövünk, majd hétvégén a kertben megtartja a bulit. a nagy mellett ő sem állna neki inni természetesen, azért meg nem adja le a nagyszülőknél, hogy bulizzon. majd bográcsoznak egy jót és isznak pár sört :)

nekem fura, hogy a férjed miután szétcsapja a lakást a haverokkal, elvárná, hogy te tedd rendbe szülés után. menjen kocsmába ha ennyire nem megy nekik a kulturált ünneplés :)

2016. júl. 6. 22:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém hajnali 5-ig tartotta a tejfakasztót. :D

Ők elmentek bulizni, nem házibuli volt, de nekünk kicsi a lakásunk.

Ezt úgyis a férjeddel kell megbeszélned, nem az itt válaszolgatókkal, hogy képes-e kitakarítani, vagy inkább máshol bulizna. Mi ebben a ciki?

2016. júl. 7. 07:39
 18/20 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg jobb lesz, ha a férjemmel beszélek erről. Azért gondoltam kiírni a kérdést, hogy nem vagyok-e túl rinyálós, de azt hiszem néhány válaszoló jobban felkapja a vizet, mint én. Szó sincs arról, hogy elvárná a férjem, hogy én takarítsak össze ha szülés után hazajöttem. Kíváncsi voltam a véleményekre, meg is nyugodtam, azt hiszem, hogy ha tombolnak is a hormonjaim, normális kereteket ütnek meg. Kicsit féltem a házat, ennyi az egész. A férjemnek is jár a szórakozás. Az egyik srác felajánlotta, hogy főz, szerintem körülményes, inkább pizzarendelésre voksolnék. Na meg attól is függ, hogy hétköznap vagy hétvégén lesz-e, úgy változik a résztvevők száma és a buli hossza.

Egy kérdésre válaszolva: a férjemet lenne-e ciki megkérni, hogy anyósomék mellett tartsák. Anyósom csak örülne neki. Már így is mondta, süt nekik sósat...

2016. júl. 7. 08:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
de aranyos anyósod, komolyan mint ha dedós lenne a férjed :D
2016. júl. 7. 10:07
 20/20 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is elég életképtelennek tűnik a pasas pár dologban. Az csak egy dolog, hogy képtelen rendet tenni maga után, de úgy látszik, egy bulit nem tud egyedül összehozni, megszervezni. Már bocs, kérdező, hogy ezt így látom.
2016. júl. 7. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!