Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tejfakasztó bulira baba-apuka...

Tejfakasztó bulira baba-apuka teszt?

Figyelt kérdés

Egyik barátunknak a héten születik a kisfia, és a tejfakasztó bulijára szeretnénk kérdőívet összeállítani. Ez egy teszt lenne, hogy mennyire felkészült apuka.

Mik legyenek benne? Légyszi adjatok ötleteket, és milyen jellegű legyen? Adjunk meg válaszlehetőségeket is, vagy hagyjuk, hogy ő gondolkozzon. Vicces, komoly....mindegyik érdekelne.

Köszönöm előre is.

És ha valami ötlet még lenne a bulira, az is jól jönne.

2011. júl. 19. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Fotó babaruháról: Mit látsz a képen?:

a. body

b. rugi

c. pólya

d. egyik sem, ez egy sapka

ilyesmiket gondolnék

2011. júl. 19. 08:59
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Az én párom 2x csinált tejfakasztó bulit, ami abból állt, hogy jól berugtak a haverjaival:-))
2011. júl. 19. 08:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, a berúgás is benne van, csak egy kicsit poénosra kellene venni. Már vettünk cumisüveget, amiből innia kell piát, ha nem jól válaszol a kérdésre.

Illetve csináltattunk Neki pólót, vicces képpel, felirattal, amit hordania kell egész este.

Gondoltam a tesztre még...

de jöhetnek még kérdések, az első tetszett, eszembe sem jutott, hogy képet kelljen felismernie :)

2011. júl. 19. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én páromnál is abból állt a buli, hogy iszonyat berúgtak. De legalább volt értelme, mert másnaptól ömlött a tejem.
2011. júl. 19. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Tejfakasztó buli, ezt is most hallom először. Nem rossz, de bevallom a kérdés elolvasása után valami nagyon beteges dologra gondoltam, amit szoptatós szuperanyukák találtak ki a maguk szórakoztatására.

Hát pl pelenkázással kapcsolatos kérdés is lehetne, mert az én párom másfél év elteltével is mindig fordítva adja rá a gyerekre a pelenkát. Mondjuk vihetnétek pelenkát, meg egy játékbabát.

2011. júl. 19. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
MOndjuk nyomjatok a kezébe a buli kezdetekor egy játékbabát, és egész este ne tehesse le. Egy kalapba beletenni cetliket, pl. etetés, böfiztetés, pelenkázás, hasmasszírozás, stb, és a legváratlanabb pillanatokban magnóról vagy telefonról gyereksírást bajátszani, ekkor valaki a társaságból kihúz egy cetlit a kalapból, ami a baba baja, az apuka meg megpróbálja kitalálni, hogy mi a gond. Tehát pelenkát cserél, vagy megcumiztatja, ringatja, stb. És a végén akinél a cetli van, elmondja,hogy eltalálta-e vagy sem. A jutalom rajtatok múlik, hogy akkor kap-e inni a boldog apa, ha eltalálta, vagy ha nem. (Ha nagyon le akarjátok itatni, akkor a második verzió.)
2011. júl. 19. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
bocs, de mi az a tejfakasztó buli? mikor szokták rendezni? szülés előtt vagy után?
2011. júl. 20. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Amikor még a kórházban van az anyuka a babával, a férje és a barátai megünneplik a baba érkezését. az a babona járja, minél több, sör fogy, annál több teje lesz az anyukának
2011. júl. 20. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!