Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok pisiltető, vagy...

Nálatok pisiltető, vagy tejfakasztó van?

Figyelt kérdés

Kedves Kismamák, és Böngészők!

Nálatok a baba születésekor rendezett bulit, amit általában az apa tart, amíg az anyuka még kórházban van hogy hívják? És honnan származtok?

2015. febr. 13. 14:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Eddig csak a tejfakasztót hallottam, a másik elég bizarr és nem tudom hova tenni. Komárom-Esztergom megyei vagyok.
2015. febr. 13. 14:40
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyik sem szokás. Már elmúltam 30, amikor először hallottam valakitől, hogy tejfakasztóra megy. Hirtelen azt sem tudtam mi az.
2015. febr. 13. 14:42
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Békés megye: Csak a tejfakasztóról hallottam én is.

Pisiltető buli? Hmm, érdekes. :)

2015. febr. 13. 14:43
 4/28 anonim ***** válasza:
36%
Egyik sem volt. Nevetségesnek is tartom. Csak egy újabb elnevezés az alkoholivásra.
2015. febr. 13. 14:44
 5/28 anonim ***** válasza:
39%
4es: Budapest.
2015. febr. 13. 14:44
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön élek, itt semmi hasonló nincs, már csak azért sem, mert szülés után mindössze 6 órát marad az anyuka kórházban a babával. Igy idő sem jutna apukának bulira ;-)
2015. febr. 13. 14:51
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a tejfakasztó kifejezésről hallottam. :) csongrád megye.
2015. febr. 13. 14:52
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a kerdezo se epp arra kivancsi h tartjatok-e vagy sem, csak melyik neve az ismertebb arra ahol ti eltek. Miskolcon elek nalunk tejfakssztonak szoktak hivni. A masikat en sem hallottam meg.
2015. febr. 13. 14:54
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Zala megye, tejfakasztót tartott a férjem a 2 nagyobb gyerek születése után.

Pisiltető buliról még én sem hallottam.

2015. febr. 13. 14:59
 10/28 A kérdező kommentje:

Komárom-Esztergom

és nálunk pisiltetés, és a tejfakasztást nem tudtam hova tenni 20 év felett.. nekem bizarr, az anyuka melleire való utalás…

pisiltetés, hogy a baba egészséges ugye beindult a szervezete, nálunk erre koccintanak..

valahogy egy baba intim dolgaira utalás kevésbé fura, mint egy felnőtt nőére..

Nem is lényeg, tényleg csak az érdekel, hogy hol nevezik még úgy, mint nálunk.

az nem érdekel, hogy ki tartja jónak vagy rossznak, vagy furának…vagy butaságnak,

2015. febr. 13. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!