Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak akik otthon vannak! A...

Anyukak akik otthon vannak! A parotok ad nektek penzt vagy mindent ő intéz?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne hogy kinel hogy megy 😃
2016. jún. 24. 14:28
1 2 3
 1/28 Bella169 ***** válasza:
63%
Nálunk fordítva van. Én kezelem a pénzügyeket. A férjem bankkártyája is nálam van. Ha megy bevásárolni, vagy tankolni akkor kér arra pénzt,de magánál épphogy csak tart valamennyit.
2016. jún. 24. 14:30
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
egy szamlank van az o neven, arra megy minden penz....mindig solok neki ha kell hog vegyen le es akkor vesz le: posta bevasarlas - ezeket en intezem. masra meg nem koltok de ha koltok veszek el abbol ami itthon van, kozos kasszan vagyunk es szerencsere szamolgatni sem kell ki mennyit kolt
2016. jún. 24. 14:33
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Közös kasszán vagyunk, jelenleg közös a bankszámlánk is. Aki vásárolni megy az a saját bankkártyáját használja.
2016. jún. 24. 14:34
 4/28 anonim ***** válasza:
Minden hónapban írok 1 listát: csekkek, pelenka ára stb. Ezt az összeget fizukor félretesszük, hogy majd fizetni tudjam őket. Ezen felül mindig hagy itthon reggel pénzt, a nagyobb bevásárlást pl. Tesco együtt szoktuk intézni.
2016. jún. 24. 14:41
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Közös kassza van. Senki nem kér senkitől semmit.
2016. jún. 24. 14:53
 6/28 anonim ***** válasza:
Ő szokta kivenni a kártyáról a pénzt meg fizetni a számlákat, mert neki útba esik, mikor jön haza munkából. A többi pénzt itthon tartjuk, nem nagyon szeretem, ha kártyán van, úgy nem tudom annyira követni, hogy emnnyit költünk, mennyi van még. Vásárolni mindig együtt megyünk. A közösből veszünk el mikor megyünk valahová.
2016. jún. 24. 15:10
 7/28 anonim ***** válasza:
Külön számlánk van. A gyes/gyed/családi az enyémre jönnek. Neki is van külön. Most, de amúgy is ő keresi a jóval többet, de én vagyok az, aki nagyon vigyáz a pénzre és gyűjti. Ami az én számlámra jön, azt gyűjtjük, amit néha ő is kiegészít, és az ő fizetéséből élünk. Ettől függetlenül ad, ha kérem.
2016. jún. 24. 15:16
 8/28 anonim ***** válasza:

Nem "ad pénzt", hanem amikor megjön a fizetése, azt leveszi, és hazahozza. Mindketten tudjuk, hogy hol tartjuk, de mivel én vagyok itthon, a bevásárlásokat én intézem, és jobb is így, hogy egy valaki tartja számon, hogy mennyink van, mert amikor mindketten ki-kiveszegettünk belőle, akkor hónap végén elég nagyot néztünk, hogy mennyire nem maradt semmi.

Az én bevételeim (csed, családi pótlékok) az én számlámra jönnek, arról fizetjük a számlákat, de ezt is én intézem.

A férjemnél annyi pénz szokott lenni, amennyit nap közben elkölt (pl. kávéra, valami rágcsára, ebédet nem szokott venni, mert viszi itthonról), meg hogy legyen nála, ha mondjuk hazafelé megkérem, hogy hozzon valamit, amit én elfelejtettem.

2016. jún. 24. 15:17
 9/28 anonim ***** válasza:
54%
A sajatomat is koltom, de ha kell valamire penz, akkor kerek. Elotte sosem kertem, de most 5 honapos pici mellett nem tudok sajna dolgozni. Egyebkent tudja, hogy mennyire utalok kerni, ugyhogy sokszor kuld magatol, amirol nem is tudok.
2016. jún. 24. 15:21
 10/28 anonim ***** válasza:

A férjem végzi a nagybevásárlásokat, én csak kisboltba megyek.

Van saját pénzem, ebből fedezem pl. a hobbimat, de ő is ad bármikor, bármire.

2016. jún. 24. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!