Te járattad óvodába a gyermeked, mikor kistestvere erkezett?
Figyelt kérdés
Csak delelottre vinnem be, ha vinnem is, de kisse tanacstalan vagyok, mivel teszek jobbat. 5 eves a nagy, akirol szo van. Szivem szerint nem vinnem mar ebben a harom hetben sem. Nyari ugyelet meg termeszetesen szoba sem johet, csak a juniusrol van szo2016. jún. 8. 22:20
11/14 anonim válasza:
Utolsó,de,kötelező.Ám a nevelési év szeptember 1-május 31.-ig tart,utána már nem vagy köteles vinni a gyereket.
12/14 anonim válasza:
Igen! Most szeptemberben ment oviba, a Kicsi októberben érkezett. Megmondom őszintén egy roppant hasfájós babával, úgy,hogy még itthonról dolgoznom is kellett, szerintem megbolondultam volna, ha még a Nagy is itthon van! :) Annyi engedmény volt, hogy heti kétszer itthon aludt délután. Ezt az óvónőkkel megbeszéltük, csak,hogy ne érezze azt,hogy ő az oviban, én meg itthon a Kicsivel. Ez nálunk bevált.
13/14 anonim válasza:
10-es khm, nem:-) lehet kérni igazolást, és akkor nem kell vinni a gyereket. Ilyen egyszerű.
14/14 anonim válasza:
Én nem vinném. És nem is vittem egyik gyermekemet sem mikor testvér született. Nagyon jó tesók, 3-an vannak, nagyon szeretik egymást. Sokat vannak együtt. A család a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!