Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor ismerte meg gyermeked...

Mikor ismerte meg gyermeked az órát és mikor lett stabil a tudása?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagycsoportban ismerte meg. Le tudta a mutatósat is olvasni, lassan. De értelmezni még nem annyira.A számosat szépen elolvasta. Abból már tudta nagyjából mi van.

Első osztály közepén érett meg rá, hogy értelmezze. Tehát úgy tekintett akkor az órára, mint mi.

2016. ápr. 7. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:

folyt.:most másodikos, gondolkodás nélkül átvált (pl 16:52. Tudja, viszafele is.

minden gyerek máskor. Ismerek olyat akik harmadikban küzdött a gyerekkel.

2016. ápr. 7. 15:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Unokahugom 11 éves és nem ismeri, ha próbáljuk magyarázni, elunja inkább sír és elrohan! Már az az érzésem, hogy sohasem fogja tudni mennyi az idő.
2016. ápr. 7. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Elsős volt, amikor érdekelni kezdte és még is tanulta. De én pl már felső tagozatos voltam, amikor még mindig gondot okozott nekem az analóg óra.
2016. ápr. 7. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Másodikos, nagyjából ismeri, de nem teljesen pontosan. Pont a napokban gondolkodtam, hogy kellene vennem egy mutatós órát, mert már évek óta nincs itthon, amióta a régi tönkre ment. Ha lenne, szerintem már le tudná olvasni rendesen. A digitálisat jobban ismeri, de 12 után már eléggé bizonytalan benne, hogy mennyi az idő. Én úgy terveztem, hogy ezzel majd nyári szünetben foglalkozunk kicsit, de nem akarom erőltetni, csak ha éppen kedve van hozzá. Mondjuk szerintem ezzel nem lesz gond, lesz hozzá kedve, főleg, ha kap egy órát :)
2016. ápr. 7. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Első kettő vagyok. Meg fgja tanulni! Neki ez nehéz. Majd megérik rá. Nálunk ez könnyen ment, de pl. a hónapokkal-évszakokkal vért izzadtam. Egyszerűen nem akarta felfogni )és ugye ezekből már dolgozat is volt) Neki ez volt a nehéz.
2016. ápr. 8. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!