Nagyon el vagyok keseredve, mit tegyek?
Sziasztok. Én egy 38+5 hetes kismama vagyok. Párommal eddig sem volt felhőtlen a kapcsolatunk, de most pokollá változott. Konkrétan utcára akar tenni így. Illetve, ha vele maradok megkeseríti az életem. Bármikor jöhet a baba, belehalnék, ha elvennék tőlem. De minden cuccunk ott van nála(vidéken,mert úgy volt oda költözünk) én pedig albérletbe vagyok, ahonnan 31-ig költözni kell.
Szerintetek, az egy járható út-e, hogyha nem változik a helyzet, egy kis időre állami gondozásba kerüljön a pici, én nagyon hamar összekapom magam és vissza kapjam? Illetve mennék látogatni, ahogy csak engedik.. nem szeretném elveszíteni a gyermekemet, amiért az apja semmibe hagy bennünket.
NEM KÉREM A FELELŐTLEN, SZEGÉNY GYEREK STB. KIOSZTÁST, BESZÓLÁST MERT NEM VAGYOK RÁ KÍVÁNCSI!!! NEM BESIKERÜLT BABA, TERVEZETT!!!!! ÉS MINDENÜNK MEGVOLT, CSAK A PÁROMNAK NEM NEVEZHETŐ VALAKI EZT TÖNKRE TETTE!
Semmi más segítséged nincs?
Szülők, rokonok, vagy egy barát, aki befogadna?
Ha tényleg nincs, akkor inkább anyaotthont keress átmeneti megoldásnak,akkor együtt vagy a babáddal és közben tudsz megoldások után nézni.
És gyorsan hozd el tőle a cuccaitokat, még szülés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!