Akik szülés után/előtt nagy súlyúak voltak/maradtak mit kezdtetek sportolni és hogyan? Étrendben változtattatok valamit? Teljesen el vagyok keseredve! Tudtok adni valami tanácsot étkezésben mozgásban egyaránt?
Mióta együtt vagyunk a párommal csak hízok és hízok. persze előtte is csak a versenyszerű sport miatt voltam 60 kg. de pl. 12 évesen 80 kg voltam. kicsit genetika is,mert nincs a családban 130 kg alatt senki,meg hát szeretek enni :S
a terhességet 103-al fejeztem be,egy hónappal utána visszamentem 90-re,de most megint annyi vagyok,mint a terhesség végén. észbe kaptam, a magam kis ütemében elkezdtem ugrálókötelezni, meg futkosni itt az utcában. de ugye a versenysportolói önmagamhoz képest lótúró...
Ti miket csináltatok? Tudtok adni valami tanácsot étkezésben mozgásban egyaránt?
Mindent keszits olivaolajjal kizarolag. 6 utan ne egyel..az elso par nap nehez..hamar megszokod. Minden masnap csak salatat egyel.( egy kis tonhallal vagy grillezett csirkemellel feltuningolhatod hogy ne halj ehen:)) nasi nuku!!!! Rubint Reka 20 perces blokkjaibol csinalj egyet delbe mikor alszik a pici egyet este.
Rohadt nehez es sokszor ugy ereztem hogy egy ebren toltott ejszaka utan a gyerekkel nem birom..de ne add fel. 4 honap 30 kg minusz.. nalam ez bejott. Sok sikert.
Húha, szerintem az túl gyors volt 4 hónap alatt 30 kg. Állítólag amit lassabban ad le az ember, az tartósabb is.
Én norbiztam, az updatetet csináltam, mellette tornáztam is (az is norbi, 45-60 percesek). Én 5 hónap alatt adtam le így 18 kg-t, de még mindig csinálom, még fogyni szeretnék. Most vagyok 75 kg (173 cm).
4 hónapos volt a fiam, amikor úszni kezdtem, meg odafigyelni arra, amit eszem. Sajnos csak 6 hónapos koráig volt tejem, utána elkezdtem itthon is tornázni, később edzőterembe járni!
Másfél év alatt adtam le kb. 40 kg-ot!
Nekem mákom volt a bőrömön semmi sem látszik, igaz terhességi csíkom sem lett, pedig óriási hasam volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!