Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti szülés után hogyan adtátok...

Ti szülés után hogyan adtátok le a felesleges kilòkat?

Figyelt kérdés
Hogyan lett ùjra lapos hasatok? Mennyi idő elteltével fogtatok bele,és mennyi idő után lett eredmény?
2013. szept. 4. 11:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Én amíg szopattam, semmit nem vontam meg magamtól. Addig nem érdekelt, nem mertem még tornázni se, ne hogy elapadjon a tej.

Most 2 éves a lányom (a nyáron töltötte). 61kg voltam 10 hetes terhesen, 76 kg-mal mentem szülni. Most 58 kg vagyok, de 50 kg a cél súlyom. Nekem egyszerű az étrendem, szénhidrát szegény, vagyis semmi cukor és cukros üdítő, semmi kenyér és pékárú. De még gyümölcsöt sem eszem minden nap. Zöldséget rengeteget fogyasztok, tojás és húst, na meg tejtermékeket (light sajtok, cottage cheese, kefir). Tornázom is naponta 30 percet, legalább, ahogy alakul. Még nem dolgozom, mert a gyermekemre nincs ki vigyázzon, a bölcsivel pedig ott vagyunk ahol a part szakad (45 ezer forint/hó a legolcsóbb nálunk). A tervem az, hogy karácsonyig elérem a célsúlyom, legkésőbb, lehet már novemberre meg lesz. Közben tanulok nyelvet és hátha jövő ősszel egy új munkahely vár rám. Tudatosan készülök rá, külsőleg és agyban is.

2013. szept. 4. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!