Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szülés alatti-utáni intézend...

A szülés alatti-utáni intézendők szempontjából van valami jelentősége, hogy a TAJ kártyám a férjezett nevemre, a személyim pedig még a lánykorira szól? Átírassam, vagy felesleges, mert úgyis nemsokára lejár?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha úgyis lejár nemsokára, akkor még most intézd el, kicsi babával az ilyet nem egyszerű elintézni. Egyébként szerintem nem sok jelentősége van, bár mostanában nem tudom, ki, mennyire szigorú, nálam minden rendezve volt, viszont a sógornőm megszült két gyereket is úgy, hogy neki a TAJ kártyáján van a lánykori neve. (a mai napig)
2009. aug. 28. 12:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is csak a lánykori nevem van a TAJ-kártyán: anno, mikor az első gyereket szültem, megkérdeztem előtte, hogy nem gond-e, azt mondták, nem. Azóta eltelt 9 év, még 2 babám született, most sem szóltak miatta. Én már így is hagyom;-))
2009. aug. 28. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!