A betöltött 37. és a betöltött 38. hét között nagy a külömbség a szülés szempontjából?
pénteken töltöm a 37.-hetet,a 38.-on van a programozott császárom.Tudom már nem sok de nekem mégis :( Nagyon rosszúl érzem magam..állandóan szédülök csak feküdni tudok és semmi mást.Teljesen el vagyok gyengűlve már...pedig eddig nagyon is fitt voltam,mindent csináltam.Van már 2 gyerekem ezért is lenne fontos összeszednem magam DE MEGY!A férjem bíztat,hogy nincs semmi baj..és én csak pihengessek amennyit kell ha egész nap is az se baj.Ő hozza nekem az ebédet minden nap most pár napja meg magának,hogy ne kelljen főzni sem.A gyerekek suliba,oviba esznek vacsit férjem csinál.De nekem ez így tényleg nem jó.Pénteken megyek a dokimhoz a kórházba CTG-re és szívem szerint ha a méretei jók a babának(eddig minden tökéletes volt)megkérném,hogy vágjunk bele akkor.Nem fura ez kicsit?
Kérek mindenkit ne hurrogjon le!!!!Tudom ki kell várni az időt stb...de ha ő már érett és eleve császáros lesz 1 hét múlva akkor már nem mind1? :( Lehet csak a hormonok játszanak a hisztimmel meg a nem bírommal és h nekem márpedig dolgom van itthon (általános háztartás,gyerekek,férj)?!
A 37 héten már teljesen életképes a baba a méhen kívül. (Több 36-37 hétre született gyereket ismerek - köztük a fiam- kutya bajuk).
De biztos van oka annak, hogy azt a 38 hetet emlegetik "választóvízként". Szerintem nyugodtan kérdezz rá az orvosodnál, maximum nem megy bele.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Kedves utolsó:Én is pont így vagyok már,hogy útálom a terhességemet már nagyon is. :(
Szerencsémre a férjem megértő....de már ő is mondja h hamarosan vége stb....mindenkinek jobb lenne csak nem tudom,hogy babának is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!