Milyen hátránya van a hátra/visszahajló méhnek szülés illetve a terhesség szempontjából?
Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 16:27
1/3 anonim válasza:
A hátrahajló méhnek egyetlen egy következménye lehet, a 12 hét után beszorulhat a kismedencébe ahogy nő a méh.
De ennek esélye kb. 0.5%. és a nők 35 %-ának hátrahajló a méhe, legfeljebb nem tud róla.
Szokták mondani, hogy sokat aludjon hason az első trimeszterben az anya és akkor biztos elkerülheti ezt.
Állítólag nehezebb a teherbeesés vele, és később látszik meg a pocak.
De sztem ez más tényezők függvénye inkább.
Nekem is ilyen a fiam első alkalommal sikerült. A második babára többet vártunk, volt vetélésem is, de nem hiszem h a méhem miatt.
Nem szorult be a medencémbe, viszont tényleg később látszott meg, de ez a hasfallal is összefüggésben lehet.
2/3 anonim válasza:
Nekem is olyan és nem volt semmi problémám vele.
3/3 anonim válasza:
Semmilyen. Nekem is hátrahajló méhem volt és elsőre teherbe estem méghozzá akkor amikor akartam! Annyi, hogy veszélyeztetett voltam de nem a hátrahajló méhem miatt. A babám pedig pontosan a kiírt napon született hüvelyi úton. És a méhem sem illeszkedett be a medencébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!