Szülés utáni haskötőről vélemények? Jó dolog vagy felesleges?
Nekem is ezt mondta az orvosom, mármint hogy ne hordjam,mert akkor nem dolgozik az izom,de!
Nekem a terhesség alatt szétnyílt a hasizmom. Állítólag mindenkinek szétnyílik kicsit, de nekem nem kicsit. Fájt már terhesen is, de csak utólag mondta a gyógytornász hogy az fájt, és majd tornáztatni kell hogy rendbe jöjjön. Aztán nem is fájt, meg eszembe sem jutott, kb. 5 hónapig, aztán nagyon elkezdett ugyanúgy fájni. Akkor elmentem egy gyógytornászhoz, és az azt mondta, hogy kellett volna hordanom, akkor nem lenne ilyen rossz állapotban most. Konkrétan kidől a hasam, mert nem tartja az izom. Terhesnek nézek ki megint.Így kb.3 hónap,napi sok-sok torna, meg szinte teljesen befedett has a tape tapasztól.Ja meg még fáj is. Szóval lehet hogy simán nem kell hordani, de ha valami kicsi baj is van az izmokkal, akkor rajta! Egyébként császáros voltam, de lényegtelen ebből a szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!