Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után kinek hogyan...

Szülés után kinek hogyan sikerült megszabadulni a felesleges kilóktól?

Figyelt kérdés
Rajtam sajnos 10 kiló plusz maradt, és szoptatás alatt még plusz 5 kiló szaladt fel. Ötleteket, tanácsokat várok, hogy kisbaba mellett hogy sikerült megoldani a fogyókúrát.

2013. febr. 7. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon könnyen ment.

Kiiktattam az összes édességet a lakásból. Aztán elkezdtem rendesen enni, reggeli, ebéd, uzsonna, és vacsora. Közben nem nasiztam. és igen sokat sétáltunk lányommal. Alvás idöben akár 2 óra igen eröteljes sétát is csináltam, sokszor direkt hegymenetnek mentünk.

Másodiknál most kicsit nehezebb, mert a nagyobbik lányom miatt mindig van itthon édesség, és nekem azt nehéz megállni.

2013. febr. 7. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Én szerencsés vagyok! összesen 10 kilót híztam, és +4-gyel jöttem ki a kórházból. Nem fogyóztam, igazából nem is figyeltem oda magamra, de már csak 1 kg van rajtam. (kisfiam 5 hónapos)

Ez nem tudom miért van, mert az első gyerkőccel 15kg-ot híztam, 5 maradt rajtam szülés után, és 10 kilót ráhíztam szoptatás alatt. Na azt kínkeservesen adtam le! (sajnos még a cigire is visszaszoktam, de az segített)

2013. febr. 7. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:

én 10+al kezdtem a terhességet, de a szoptatás alatt visszanyertem a baba előtti súlyomat.

háát igen, szopi alatt elméletileg fogynod kellett volna.

de ne aggódj, le fog menni a felesleg!

nekem tuti tipp, hogy este 6 után nem eszek, és hetente egy nap csak zöldséget/gyümölcsöt eszem. a nyers zöldség (répa, karalábé, cékla) sokkal jobban eltelít, mint gondolnád :)

ill. reggelire kávé helyett facsarj ki egy citrom levét, de kb fél literre higítsd fel.mellé egyél vmit, pl pirítóst!

2013. febr. 7. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindkét gyerekkel 10 kilót híztam, és köztük sem fogytam le. Tehát 20 kiló pluszom van. A fiam egy éves, és nem igazán sikerül a fogyi. Elméletben tudom mit kéne csinálni, de a gyakorlat nem megy:(
2013. febr. 7. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Én most nagyon elhatároztam magam,és próbálok majd kitartó lenni. Zumbára gondoltam,meg a norbi féle diétára,persze kicsit enyhébben. Kb 6 éve 3 hónap alatt sikerült 10 kilótól megszabadulnom, mondjuk akkor hetente 3szor a Norbi kickboxát csináltam.Most valami újra vágynék, persze ha a csemetém engedi.
2013. febr. 7. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!