Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy egy...

Csak én érzem úgy, hogy egy két évesnek felesleges a Sylvanian házikó?

Figyelt kérdés

Ma van a kicsi lány szülinapja. És a nagymama meglepte a kezdő házzal, ami csak vita tárgya, és veszekedés közben csak rombolják, szétdobálják a gyerekek(2 éves a kislány, 3,5 a fiam)

Nem győzök rendet tartani köztük, hogy játék is legyen, de a házikó se menjen tönkre(pláne, hogy a mama nincs eleresztve, sokat kellett spórolni a játékra neki).

Én szívem szerint legkorábban egy év múlva vettem volna meg.

2013. jan. 18. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól érzed. Az én gyerekeim 33 és 20 hónapos. Pont ezért nem vettem én se nekik ilyen házikót, pedig nagyon szemeztem vele. Igazából szerintem mindegyik gyerekem el tudna vele játszani, ha teljesen egyedül lennének, mármint tesó nem zavarna be :) Nálunk is csak veszekedés lenne belőle, minden repülne. Én azt mondom talán 2 év múlva kapnak ilyen játékot. Még a legón is veszekednek, de szerencsére az strapabíró.
2013. jan. 18. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:

ha akarja vegye meg és legfeljebb nem adod még oda nekik.

úgyértem ha megsértődne amiért beleszólsz.

de igazad van totálisan. én is láttam mekkorák a figurák és nem nekik való. másfelöl meg azt látom hogy ha bemegyek a játékboltba akkor az eladó nyomatva van mit ajánljon . a drága több részből álló külön megvásárolható játékokat fogja ajánlani és a legtöbbük fiatal lány akinek fogalma sincs hogy adott játékkal mikor játszik egy kisgyerek . neki ki van adva hogy ezt el kell adni mert pénz van benne .

a 4 éves lányomnak zuzu pets hörcsögöt ajánlottak és az eladó vágta a pofákat amikor mondtam hogy ezt nem veszem be hogy ez a korszak erre lenne kíváncsi. szv. ha tudsz szólj bele ha nem tudsz megkapják később.

2013. jan. 18. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
rakd el nekik későbbre mert csak tönkre fog menni a "játék közben"...ez már inkább olyan 5-6 éveseknek való játék....túl picik még hozzá....
2013. jan. 18. 12:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem nekem adta oda, hogy adjam át, mosolyogva adta a lánynak, persze elvenni már nem lehet:(

Nagyon kicsi, nagyon édes, de nem nekik való még.

Igyekszem vigyázni rá, amíg maguktól nem tudnak, az apró részeket meg elrakom(vágódeszka, kiskés(az valahol a kanapéban van már))

Remélem a mi ajándékunk állatkertes dupló elveszi a "fényét", hogy eltehessem a szekrényre a házikót.

2013. jan. 18. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!