Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után milyen hamar...

Szülés után milyen hamar lapult vissza a hasatok?

Figyelt kérdés
Használtatok valamilyen leszorítót? Vagy anélkül is vissza fog húzódni? Nem igazán szeretnék kényelmetlen fűzőket hordani, ha nem muszáj...
2013. szept. 6. 00:22
 1/3 anonim ***** válasza:
A lányom most 1 éves. 2-3 alkalommal használtam haskötőt, de olyan tömör vagyok, hogy kitágult. Nem vettem másikat. A hasam még mindig nem ment vissza, de alapból gyomros vagyok, tehát ez nem lep meg annyira, de eddig nem is nagyon tettem érte semmit, nem voltam motivált. Viszont hastánccal napok alatt sokat javult, ha kitartóbb lennék, 1 hónap alatt eltűnne a pocak.
2013. szept. 6. 00:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Mire kijöttem a kórházból, már alig látszott valami. A méhem, belső szerveim visszarendeződtek, a bőrnek viszont kellett pár hét. Nem kellett hasszorító, valahogy sejtettem, hogy nem maradok pocakos. Nálunk a családban ez nem "szokás", reméltem, hogy nem hagy cserben a genetika :)
2013. szept. 6. 10:56
 3/3 A kérdező kommentje:
A méhem nekem is egész jól összehúzódott már (3 hete szültem), és a hasam is egész lapos, de a bőr a hasam alján kicsit lelóg. Én is pocakos vagyok alapból is, de még soha nem lógott a bőröm. Most félek, hogy így marad....
2013. szept. 7. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!